Emaitzak: 3

ES EU
Irudi pertsonala (1)
Los AHA más utilizados, además del ácido láctico (3C), son el ácido cítri-co (6C), obtenido de diferentes especies del género Citrus, el málico (4C), extraído de las manzanas, el tartárico (4C), a partir de las uvas, el glicólico (2C), de la caña de azúcar, el salicílico (con un núcleo benceno), a partir del sauce, galacturónico (6C), etc. Azido laktikoaz gain (3C), hauek dira gehien erabiltzen diren AHAk: azido zitrikoa (6C), Citrus generoko hainbat espezietatik lortua; azido malikoa (4C), sagarretatik ateratakoa; azido tartarikoa (4C), mahatsetatik eskuratutakoa; azido glikolikoa (2C), azukre-kanaberatik ateratakoa; azido salizilikoa (bentzeno batekin), sahatsetik eskuratutakoa; azido galakturonikoa (6C) eta abar.

Materiala: Elektroestetika

Zurgintza, altzarigintza eta kortxoa (2)
Las maderas más inflamables y combustibles, son: pino, abeto, sauce, chopo, aliso, etc. Hauek dira errazkien su hartzen duten eta errazkien erretzen diren egurrak: pinua, izeia, sahatsa, makala, haltza…

Materiala: Egurraren teknologia

e)muy blandas:pino de América, chopo, tilo, sauce, balsa. e)Oso bigunak(Ameriketako pinua, makala, ezkia, sahatsa, baltsa).

Materiala: Egurraren teknologia