Emaitzak: 12

ES EU
Fabrikazio mekanikoa (1)
Bisagras, ollas, sartenes, etc. son algunos ejemplos de productos en los cuales se usa el rebordeado. Bisagrak, eltzeak, zartaginak eta abar izurketa erabiltzen den produktuen adibide batzuk dira.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

Gizarte eta kultura zerbitzuak (2)
Los mangos de las sartenes o cacerolas se deben direccionar a derecha, izquierda o hacia atrás, pero en ningún caso deben sobresalir de la cocina. Zartagin edo lapikoen kirtenak eskuinetara, ezkerretara edo atzeraka utzi behar dira, baina ez dute inoiz sukalde-altzaritik kanpora gelditu behar.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Los mangos de las sartenes y cacerolas no deben sobresalir fuera del electrodoméstico, para evitar que se vuelquen. Ez jarri zartagin eta eltzeen kirtenik etxetresna elektrikotik kanpora ateratzen dela, iraul ez daitezen.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Animazio turistikoa (1)
En la cocina, haciendo un concurso de tortillas de patata y una sartén prende Sukaldean, patata-tortillen lehiaketa bat egiten, zartagin batek su hartu du

Materiala: Animazio turistikoa

Ostalaritza eta turismoa (8)
Equipamiento para la elaboración de grandes cantidades de comida: marmitas y sartenes basculantes, hornos de convección, abatidores, cocederos. Janari kantitate handiak egiteko ekipamendua: marmita eta zartagin baskulagarriak, konbekzio-labeak, tenperatura-jaisgailuak, egosteko gailuak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Equipamiento para la elaboración de grandes cantidades de comida: marmitas y sartenes basculantes, hornos de convección, abatidores, cocederos. Janari kantitate handiak egiteko ekipamendua: marmita eta zartagin baskulagarriak, konbekzio-labeak, tenperatura-jaisgailuak, egosteko gailuak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Equipamiento de la zona de cocción: marmita, sartén basculantes. Egosketa-eremuko ekipamendua: marmita, zartagin baskulagarriak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Barras para colgar batería de cocina: paellas, cazos, sartenes, etc. Sukaldeko ontziteria (esaterako, paella-ontziak, kirtendun ontziak eta zartaginak) zintzilikatzeko barrak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

La sartén inteligente que se programa en función de la comida que se vaya a elaborar. Zartagin adimenduna egingo den janariaren arabera programatzen da.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

La sartén avisa cuando el aceite está listo para freír y cuando el alimento ya está cocinado. Zartaginak abisua ematen du olioa frijitzeko prest dagoenean, bai eta janaria eginda dagoenean ere.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Equipamiento de la zona de cocción: marmita, sartén basculante. Egosketa-eremuko ekipamendua: marmita, zartagin baskulagarriak

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Hay que tener en cuenta que atendiendo a esta tipología basada en la utilidad del producto, un mismo bien puede clasificarse de diferente forma según su uso, así una sartén o una bandeja de horno adquirido por un particular será un bien de consumo y compra esporádica, mientras que esos mismos productos adquiridos por una empresa de restauración para su utilización en la cocina será un bien industrial de equipo. Produktuaren erabilgarritasunaren araberako tipologia horretan, ondasun bera multzo batean edo beste batean sailka daiteke, erabileraren arabera. Esate baterako, partikular batek zartagin bat edo labeko erretilu bat erosten badu, kontsumo-ondasun bat izango da, eta noizbehinkako erosketa bat. Produktu hori bera sukaldaritzako enpresa batek erosten badu, sukaldean erabiltzeko, industria-ondasun bat eta ekipamendu-ondasun bat izango da.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx