Emaitzak: 10

ES EU
Gizarte eta kultura zerbitzuak (1)
1 pieza de fruta o su equivalente (1 ó 2 rodajas de melón o piña, un cuenco de cerezas, o 2-3 ciruelas o albaricoques.). Fruta ale bat edo horren baliokidea (meloi edo anana xerra 1 edo 2, kaikua bete gerezi edo 2-3 aran edo abrikot).

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Ostalaritza eta turismoa (7)
Cortamos la naranja en rodajas sobre el plato de servicio despojándolas de pepitas y piel interior central. Moztu laranja xerratan, zerbitzatzeko plateraren gainean. Kendu haziak eta barruan erdian geratzen den azala.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Colocar las supremas y las rodajas en el recipiente de servicio. Jarri supremak eta xerrak zerbitzatzeko ontzian.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

El mosto se sirve en vaso de tubo o combinación,en copa de vino, en copa de coctel, etc; con tres hielos, media rodaja de naranja o limón según el gusto del cliente o criterio del establecimiento, aceituna verde con hueso en palillo y mosto a una temperatura de 6-8º. Muztioa tutu- edo konbinazio-edalontzian, ardo-kopan, koktel-kopan eta abarrean zerbitzatzen da, hiru izotzekin, laranja- edo limoi-xerra erdi batekin (bezeroaren gustuaren edo establezimenduaren irizpidearen arabera), zotz batean oliba berde hezurduna jarrita, eta muztioa 6-8 ºC-ko tenperaturan dela.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Se sirven en vaso de tubo o media combinación, cerveza o sidra, copa fantasía, etc, con tres o cuatro hielos, media rodaja de naranja o limón según el sabor de la bebida y añadir el refresco (a una temperatura de 4-6º). Tutu-edalontzian, konbinazio erdiko edalontzian, garagardo- edo sagardo-edalontzian, fantasia-kopan eta abarrean zerbitzatzen dira, hiru edo lau izotzekin, laranja- edo limoi-xerra erdi batekin (edariaren zaporearen arabera), eta freskagarria gehitzen zaie (4-6 Cº-ko tenperaturan).

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Vermut rojo o blanco, bebida de trago largo con tres hielos, una aceituna con hueso clavada con un palillo, media rodaja de naranja o limón según el color del vermut y opcionalmente una guinda roja o verde. Bermut gorria edo zuria trago luzeko edaria da, eta hiru izotzekin, zotz batean sartutako oliba hezurdun batekin, laranja- edo limoi-xerra erdi batekin (bermutaren kolorearen arabera) eta, nahi izanez gero, ginga gorri edo berde batekin zerbitzatzen da.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

- Los bitters ligeros, con poca graduación alcohólica, se sirven con hielo y una rodaja de naranja en un vaso tumbler, refresco o copa para aperitivo. - Bitter arinak (alkohol-graduazio txikia dutenak) izotzarekin eta laranja-xerra batekin zerbitzatzen dira, tumbler edalontzietan, freskagarrientzako edalontzietan edo janaurrekoentzako kopetan.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

- Los bitters tales como el campari suelen servirse con hielo y agua de soda con una rodaja de naranja, aparte de su aplicación combinada en coctelería; suelen servirse en un vaso tumbler o en un vaso especial. - Campariaren moduko bitterrak izotzarekin eta soda-urarekin zerbitzatzen dira, laranja-xerra batekin. Horrez gain, konbinatuta ere erabiltzen dira, kokteletan. Tumbler edalontzietan edo edalontzi berezietan zerbitzatu ohi dira.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak