Emaitzak: 19

ES EU
Administrazioa eta kudeaketa (6)
2 ¿ Se realizan recuentos físicos totales:Como mínimo una vez al año? 2. Zenbaketa fisiko osoak egiten al dira gutxienez urtean behin

Materiala: Kontu-ikuskaritza

- Cheques (observando que estén a nombre de la empresa, endosados o con fecha posterior a la del recuento). - Txekeak (enpresaren izenean daudela begiratuta, endosatuta edo zenbaketaren osteko datarekin).

Materiala: Kontu-ikuskaritza

Realizar arqueos (recuentos físicos) al cierre del ejercicio de los documentos de cuentas a cobrar. Ekitaldi-itxieran kobratzeko kontuen dokumentuak kontatzea (zenbaketa fisikoa).

Materiala: Kontu-ikuskaritza

Al realizar el recuento físico de los artículos, el responsable del almacén informa de la existencia total de 750 unidades del producto M (en el almacén principal y en el de expediciones), entre las cuales hay 10 unidades rotas, inservibles para su venta, valor cero. Artikuluen zenbaketa fisikoa egin ostean, biltegiko arduradunak azaldu du M produktuaren 750 unitate daudela (biltegi nagusian eta bidalketetakoan), eta horietatik 10 unitate hautsita daudela, salmentarako baliaezin (zero balioa).

Materiala: Kontu-ikuskaritza

Al no estar en su almacén no realiza ningún recuento físico Biltegian ez dagoenez, ez du zenbaketa fisikorik egiten

Materiala: Kontu-ikuskaritza

3 ¿El recuento físico y la supervisión del mismo se realizan por personas distintas a los responsables de su custodia y de su control contable? 3. Zenbaketa fisikoa eta ikuskatzea zaintzaz eta kontabilitate-kontrolaz arduratzen denak ez beste norbaitek egiten al du?

Materiala: Kontu-ikuskaritza

Elektrizitatea eta elektronika (2)
El inventario consiste en el recuento físico que conduce a la descripción y valoración pormenorizada de los diferentes componentes, materiales, equipos y sistemas de la organización en un momento dado, coincidente o no con el comienzo de un nuevo proyecto. Une jakin batean erakundeak dituen osagaiak, materialak, ekipoak eta sistemak zehatz-mehatz deskribatzeko eta balioztatzeko zenbaketa fisikoa egitea da inbentarioa. Proiektu berri bat hastean edo beste edozein unetan egin daiteke inbentarioa.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Después de lovisto hasta ahora, se hace un recuento de las acciones ejecutadas por el microcontrolador ylas que tiene que realizar el programador: Orain arte ikusitakoa kontuan izanik, mikrokontrolagailuak burututako ekintzak eta programatzaileak egin beharrekoak kontatzen dira.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Fabrikazio mekanikoa (1)
Mando de recuento con barrera de aire, contador y mando neumático, Una vez alcanzado el número ajustado se invierte la memoria y se llena el segundo deposito. Aire-langa, kontagailu eta aginte pneumatikozko zenbaketa-agintea. Zehaztutako kopurura iristerakoan memoria alderantzikatu egiten da eta bigarren biltegia betetzen da.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

Informatika eta komunikazioa (3)
Claro que por ejemplo, largos desarrollos en javascript se confunden sistemáticamente en muchos robots como parte del texto, en vez de distinguirse de él, con lo que engordan el recuento sin aportar nada. Baina, jakina, javascript-eko garapen luzeak robot askotan testuarekin nahasten dira sistematikoki, harengandik bereizi beharrean; horrela, kontaketa puztu egiten dute, beste ezer eskaini gabe.

Materiala: Informazio atarietako mantentze lanak

R= Recuento del área R= Arearen kontaketa

Materiala: Informazio atarietako mantentze lanak

En general, suele rondar el 3% para las páginas mejor posicionadas... aunque obviamente esto se debe a que la frecuencia y el recuento de estas suele ser similar. Oro har, % 3 ingurukoa izaten da ondoen kokatutako orrientzat... baina, noski, maiztasuna eta kontaketa antzekoak direlako gertatzen da hori.

Materiala: Informazio atarietako mantentze lanak

Zehar-lerroa (3)
Este equipo está formado por las personas encargadas, nombradas por el Jefe de Emergencias o Director del Plan para que en caso de que se ordene la evacuación de la instalación, verifiquen la completa evacuación de su zona, y de realizar el recuento del personal de su sección en el punto de reunión exterior seguro. Talde hau larrialdietako buruak edo planaren zuzendariak izendatutako arduradunek osatuko dute, eta, instalazioaren ebakuazioa agintzen bada, beren eremua guztiz ebakuatu dela egiaztatzeaz arduratuko dira, baita beren ataleko langileak zenbatzeaz ere kanpoko elkargune seguruan.

Materiala: Sistemen integrazioa

Realizarán el recuento en el punto exterior de reunión de los empleados de su zona. Beren eremuko enplegatuak zenbatuko dituzte kanpoko elkargunean.

Materiala: Sistemen integrazioa

Una vez allí, el Equipo de emergencia procederá al recuento y control del personal y de existir alguna ausencia, lo comunicará de inmediato al J.E. Behin han egonda, larrialdietako taldeak langileak zenbatu eta kontrolatuko ditu, eta, norbait falta bada, larrialdietako buruari jakinaraziko dio berehala.

Materiala: Sistemen integrazioa

Ostalaritza eta turismoa (3)
Control: métodos de control de existencias, recuento y pesado de productos, almacenes y refrigeradores de cocinas secundarias. Kontrola: izakinak kontrolatzeko metodoak, produktuak kontatzeko eta pisatzeko metodoak, biltegiak eta bigarren mailako sukaldeetako hozkailuak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Costes periódicos y repetitivos; cuando se realizan muchos pedidos se incrementan los costes por emisión de pedidos, recuento de las mercancías recibidas, trabajos administrativos, etc. Eskaera asko eginez gero, aldizkako kostuak sortzen dira etengabe: eskaerak bidaltzearen kostuak, jasotako salgaiak zenbatzearenak, administrazio-lanenak, etab.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Costes periódicos y repetitivos; cuando se realizan muchos pedidos se incrementan los costes por emisión de pedidos, recuento de las mercancías recibidas, trabajos administrativos, etc. Eskaera asko eginez gero, aldizkako kostuak sortzen dira etengabe: eskaerak bidaltzearen kostuak, jasotako salgaiak zenbatzearenak, administrazio-lanenak, etab.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx