Emaitzak: 5

ES EU
Nekazaritza (4)
Adaptadas al manejo, técnicas de cultivo, ecológicas ( por ejemplo, algunas de ellas pueden estar adaptadas al cultivo con requerimientos bajos o nulos de plaguicidas) Maneiu eta laborantza teknika ekologikoetara egokiturik daude (esaterako, tokiko barietate batzuk pestizida eskakizun urriko edo gabeko laborantzarako egokiak izan daitezke)

Materiala: Nekazaritza

tractoristas, aplicador de plaguicidas, horticultor, fruticultor, etc. traktore gidariak, pestiziden aplikatzailea, baratzezaina, frutazaina, etab.

Materiala: Nekazaritza

No comer, beber ni fumar en zonas donde exista exposición a plaguicidas. Pestiziden eraginpean dauden guneetan ez jan ez erre eta ez edatea.

Materiala: Nekazaritza

Estos requisitos de certificación contenidos en una norma o protocolo específico, se focalizan en cuestiones ambientales (tales como conservación del suelo, protección del agua, sustentabilidad de los recursos naturales, uso de plaguicidas conforme a buenos usos y prácticas) o a cuestiones sociales (tales como ingresos del productor, derechos de los trabajadores, salud y seguridad en el trabajo, etc.) o bien, a otros aspectos de la producción (manejo silvopastoril, bienestar animal etc.) Arau edo protokolo espezifiko batean biltzen diren ziurtapen eskakizunok honako gai hauetan ardazten dira: ingurumen gaietan (esaterako, lurzoruaren kontserbazioa, uraren babesa, baliabide naturalen iraunkortasuna, pestizidak erabilera eta praktika onei jarraituz erabiltzea), gizarte gaietan (esaterako, ekoizlearen diru sarrerak, langileen eskubideak, laneko osasuna eta segurtasuna, etab.) edo produkzioaren beste alderdi batzuetan (baso artzaintza, animalien ongizatea, etab.).

Materiala: Nekazaritza

Ostalaritza eta turismoa (1)
La aplicación de los tratamientos sólo puede ser realizada por personal especializado con su correspondiente acreditación como aplicador de plaguicidas. Tratamenduak langile espezializatuek soilik aplika ditzakete; ezinbestean, pestiziden aplikatzailearen ziurtagiria izan behar dute.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx