Emaitzak: 4

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (3)
Las de menos de un año se denominan perdigones y son las mas apreciadas. Urtebete baino gutxiago dutenei eperkume esaten zaie, eta horiek dira preziatuenak.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Se preparan los perdigones asados, las otras se brasean estofan, o se preparan en salmis. Eperkumeak erreta prestatzen dira. Besteak breseatu egiten dira, erregosi egiten dira edo salmi-etan prestatzen dira.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Además buscaremos los animales que hayan sido lo menos dañados posible por los perdigones en sus mejores partes (así buscaremos las aves que no tengan postas en la pechuga). Gainera, zatirik onenetan perdigoiek ahalik gutxiena kaltetutako animaliak bilatu behar ditugu (bularrean postarik ez duten hegaztiak).

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak