Emaitzak: 14

ES EU
Gizarte eta kultura zerbitzuak (1)
Ayudan en el proceso de orientación si están presentes pero no tienen fiabilidad como referentes únicos (Ej.: olores de pastelerías, pescaderías, ruidos de locales públicos etc). Gako horiek baldin badaude, lagungarriak dira orientazio-prozesuan, baina ez dute fidagarritasunik erreferentzia bakar gisa (adibidez: gozotegietako edo arrandegietako usaina, lokal publikoetako soinuak, etab.).

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Irudi pertsonala (1)
Esta especia está muy solicitada desde el siglo XVI, tan-to en pastelería, como en la elaboración de vinos generosos, como en perfumería. XVI. mendetik eskaera handia izan du espezie horrek, bai gozogintzan, bai ardo oparoen ekoizpenean, bai lurringintzan.

Materiala: Elektroestetika

Irudia eta soinua (3)
¿PASTELERÍA VARIADA O TARTA ALEGÓRICA? ASKOTARIKO GOZOGINTZA ALA TARTA ALEGORIKOA?

Materiala: Irudia

La pastelería selecta de nuestro Obrador Gure maisuaren gozogintza aparta

Materiala: Irudia

La pastelería selecta del carrito Saskiko gozogintza aparta

Materiala: Irudia

Nekazaritza (1)
El grano molido se puede usar para fabricación de pasta (trigo duro) y para fabricación de pan y derivados de pastelería. Ale ehoa pasta fabrikatzeko (gari gogorra) eta ogia nahiz pastelgintzako deribatuak fabrikatzeko erabil daiteke.

Materiala: Nekazaritza

Ostalaritza eta turismoa (5)
La presencia de elementos emisores de calor en zonas climatizadas: hornos en pastelería, excesiva cantidad de cámaras (con motor) en cuartos fríos, etc. Eremu klimatizatuen ondoan, ez dira jarriko, edo ahalik gutxien jarriko dira, beroa igortzen duten elementuak: gozogintzako labeak, motordun ganbera gehiegi gela hotzetan, etab.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Zona en la que se elaboran los productos de pastelería. Gozogintzako produktuak egitea.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Planificar, organizar y controlar todas las funciones del departamento de cocina y pastelería. Sukaldaritza- eta gozogintza-sailetako funtzio guztiak planifikatzea, antolatzea eta kontrolatzea.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Módulos especiales para carnicerías, pastelerías. Modulu bereiziak harategietarako, gozotegietarako eta abarretarako.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

La pastelería. Pastelgintza.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx