Emaitzak: 2

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (2)
En los procesos de deshuesado, fileteado y chuleteado de la carne se procurara mantener esta en el obrador el menor tiempo posible, metiéndola en la cámara lo más rápido que podamos. Haragiari hezurra kentzeko eta xerratan eta txuletatan zatitzeko prozesuetan, ahalik denbora gutxiena edukiko dugu haragia lantegian. Hotz-ganberan sartuko dugu ahalik azkarren.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Cuando se este trabajando en el obrador con distintos tipos de carne se vigilara que exista una distancia de seguridad entre ellas, especialmente cuando se trate de procesar aves o productos cárnicos al mismo tiempo que carnes frescas. Hainbat motatako haragiekin ari bagara lanean lantegian, haragi batetik bestera behar adinako segurtasun-tartea egon dadila zainduko dugu, batez ere haragi freskoekin batera prozesatu behar baditugu hegaztiak edo haragikiak.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak