Emaitzak: 3

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (1)
Es la parte mas tierna y jugosa de la pierna,correspondiendo anatómicamente a la parte mas alta de la cara exterior de esta. Hankako zatirik uxter eta mamitsuena da. Anatomiari erreparatuz, hankaren kanpoaldeko zatirik altuena da mokorra.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Zurgintza, altzarigintza eta kortxoa (2)
Sobre éstas, se fijan unos tacos o topes que limitan el recorrido del cajón (fig. 734-B y C). eta hainbat mokor edo tope jartzen ditugu irristailuetan, tiraderek egiten duten bidea mugatzeko (ikusi 734.B eta 734.C irudiak).

Materiala: Egurraren teknologia

Los cuatro ángulos interiores se refuerzan por debajo del asiento con unos tacos de madera en forma de cartelas. Barnealdeko lau angeluak indartzeko, egurrezko mokorrak jartzen ditugu eserlekuaren azpian, kartela modura.

Materiala: Egurraren teknologia