Emaitzak: 6

ES EU
Gizarte eta kultura zerbitzuak (2)
Se encuentra en aceites vegetales, germen de trigo, frutos secos, semillas y margarina. Landare-olioetan, galorratzetan, fruitu lehorretan, hazietan eta margarinan egon ohi da.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Se caracteriza por un consumo elevado de legumbres, cereales, pastas, arroz, frutas, verduras, aceite de oliva, pescado y leche; un consumo moderado de carnes y derivados lácteos y un bajo consumo de mantequilla, margarina y azúcares refinados. Lekaleak, zerealak, pasta, arroza, fruta, barazkia, oliba-olioa, arraina eta esnea asko kontsumitzea; haragia eta esnearen eratorriak neurriz kontsumitzea eta gurina, margarina eta azukre finduak gutxi kontsumitzea dira ezaugarri nagusiak.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Irudi pertsonala (2)
? Secuestra olores aparecidos en procesos industriales, por ejemplo durante el proceso de fabricación de margarinas. ? Industria-prozesuetako usainak bahitzen ditu, adibidez, margarinaren ekoizpen-prozesukoak.

Materiala: Elektroestetika

Absorbe olores, ya que es capaz de retener gases; por esta propiedad suya puede utilizarse en cuñas de enfermos, en aguas estancadas, etc., para eliminar el mal olor, así como en la industria, como es en el caso del proceso de fabricación de margarina, cuyos pro-ductos intermedios tienen un olor muy desagradable. usainak xurgatzen ditu, gasak atxiki ditzakeelako; ezaugarri hori dela eta, gaixoen ohe-ontzietan, ur geldietan eta abarretan erabil daiteke, usain txarra kentzeko, baita industrian ere, margarinaren ekoizpen-prozesuan adibidez (bitarteko produktuek oso usain txarra dute).

Materiala: Elektroestetika

Ostalaritza eta turismoa (2)
Grasas modificadas (margarinas) Koipe eraldatuak (margarinak)

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Tipos de margarinas: Margarina motak:

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak