Emaitzak: 3

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (2)
- Cuidado escrupuloso de la higiene del manipulador tras el uso de los servicios. - Maneiatzailearen higienea zehatz-mehatz zaindu behar dugu, zerbitzuak erabili ondoren.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

El manipulador de alimentos debe evitar hábitos personales tales como tocarse el pelo, la nariz, morderse las uñas. Elikagaien maneiatzaileak ez ditu ohitura pertsonal hauek izan behar: ilea edo sudurra ukitzea, azazkalak jatea.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Irudia eta soinua (1)
- Maneiatzaileak, kontrol-tresna modukoak, kurbaren edo lerroaren trazabilitateari eragiten diotenak. Manejadores que sirven como instrumentos de control y que afectan a la trazabilidad de la curva o la línea.

Materiala: Medios_tecnicos_audiovisuales_guztia_2.txt.tmx