Emaitzak: 5

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (5)
Los aperitivos son bebidas que se toman antes de comer y tienen la función de abrir el apetito.Los podemos clasificar en 4 grupos: Jan aurretik hartzen diren edariak dira janaurrekoak, eta gosea egiteko hartzen dira. Lau talde hauetan sailka ditzakegu:

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Canapé o aperitivo, pintxo... Kanape edo janaurrekoetan, pintxoetan...

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

OTROS APERITIVOS BESTE JANAURREKO BATZUK

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

- Los bitters ligeros, con poca graduación alcohólica, se sirven con hielo y una rodaja de naranja en un vaso tumbler, refresco o copa para aperitivo. - Bitter arinak (alkohol-graduazio txikia dutenak) izotzarekin eta laranja-xerra batekin zerbitzatzen dira, tumbler edalontzietan, freskagarrientzako edalontzietan edo janaurrekoentzako kopetan.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Canapé o aperitivo, pintxo... Kanape edo janaurrekoetan, pintxoetan...

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak