Emaitzak: 9

ES EU
Gizarte eta kultura zerbitzuak (2)
Leer un pregón al finalizar el desayuno. Pregoi bat irakurri gosaria amaitzean.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Los centros de día incluyen la manutención (desayuno, comida y merienda), están dotados de servicios de rehabilitación, atención médica y psicológica, fisioterapia, etc., y, en muchos casos, disponen de un servicio de transporte adaptado. Eguneko egoitzek mantenua ere barne hartzen dute (gosaria, bazkaria eta askaria); horrez gain, errehabilitazio-zerbitzuak, arreta medikoa eta psikologikoa, fisioterapia eta abar eskaintzen dituzte; askotan, gainera, egokitutako garraio-zerbitzua ere izaten dute.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Irudia eta soinua (1)
1 Almuerzo Pensión Mantenuko gosaria: 1

Materiala: Irudia

Animazio turistikoa (1)
Este departamento es un gran aliado de los servicios de animación; en primer lugar, en los restaurantes se reúne una gran cantidad de gente en unas franjas horarias determinadas, estarán parados y sentados durante el tiempo que duren el desayuno, la comida o la cena, lo cual supone entre media hora y una hora y media para usar los espacios de restauración para publicitar las actividades. Sukaldaritza-saila animazio-zerbitzuen aliatu on bat da; alde batetik, jatetxeetan jende asko elkartzen da ordu jakin batzuetan, eta geldik eta eserita egoten dira gosariak, bazkariak edo afariak dirauen artean; beraz, ordu-erdi eta ordu eta erdi inguru ditugu toki horiez baliatzeko gure jarduerak iragartzeko.

Materiala: Animazio turistikoa

Zehar-lerroa (1)
Invitar a actividades organizadas por el servicio de intermediación (jornadas, desayunos de trabajo, premios). Bitartekotza-zerbitzuak antolatutako jardueretara gonbidatu (jardunaldiak, laneko gosariak, sariak).

Materiala: Sistemen integrazioa

Ostalaritza eta turismoa (2)
consiste en una comida realizada por la mañana entre el desayuno y el almuerzo (desde las 11 a las 15 horas). goizez egiten den otordua da, gosariaren eta bazkariaren artean (11etatik 15etara bitartean).

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Por su contenido se suele definir como una combinación entre desayuno (breakfast) y almuerzo (lunch). Bertan zerbitzatzen denari dagokionez, gosariaren (breakfast) eta bazkariaren (luncha) arteko nahaste bat da.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx