Emaitzak: 11

ES EU
Elektrizitatea eta elektronika (1)
la temperatura a las 8:00 de la mañana a lo largo de un año, las coordenadas geográficas de las intersecciones entre ciertos meridianos y paralelos, el peso de las cien primeras cajas de galletas de un lote de producción, etc. urte osoan, goizeko 8:00etan izandako tenperatura; meridiano eta paralelo jakin batzuen elkarguneko koordenatu geografikoak; ekoizpen-sorta batean, lehen ehun gaileta-kaxen pisua eta abar.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Gizarte eta kultura zerbitzuak (1)
Pero mis padres se enfadaron mucho, me regañaron y rojos de vergüenza pedían disculpas a la señora una y otra vez (que por cierto no se molestó lo más mínimo y me obsequió con muy buenas galletas). Baina gurasoak oso haserre jarri ziren, errieta egin zidaten eta, lotsaren lotsaz, barkamena eskatzen zioten behin eta berriro andreari (hura, berriz, ez zen batere haserretu, eta oso gaileta goxoak eman zizkidan, gainera).

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Informatika eta komunikazioa (1)
La principal utilidad de las cookies (galletas) es la de solventar el problema de la falta de estado en la navegación a través de las paginas web. Cookieen (galletak) erabilgarritasun nagusia da nabigazioko egoerarik ezaren arazoa web orrien bitartez konpontzea.

Materiala: Informazio atarietako mantentze lanak

Zehar-lerroa (1)
En alimentación, un ejemplo típico es el uso de robots delta para clasificar a gran velocidad en blísteres, por ejemplo, galletas que vienen en cualquier orden y posición por una cinta transportadora. Elikagaigintzan, delta roboten adibide oso ohikoa da zinta garraiatzaile batean edozein ordenatan eta posiziotan datozen gailetak abiadura bizian erretilutan sailkatzea.

Materiala: Sistemen integrazioa

Ostalaritza eta turismoa (6)
La harina de galleta es un subproducto de la industria alimentaria, procedente del reciclado de productos para consumo humano. Gailetaz eginiko irina elikadura-industriako azpiproduktu bat da, pertsonek kontsumitzen dituzten produktuak birziklatuz lortzen dena.

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El proceso de fabricación y gestión de estos residuos alimenticios (galletas, productos de panificación, dulces, etc.) es interesante tanto por su revalorización como alimento animal como por eliminar el problema de su gestión. Elikadura-hondakin horiek (gailetak, okintza-produktuak, gozokiak, etab.) ekoizteko eta kudeatzeko prozesua oso onuragarria da, bai animalientzako elikagaitzat berrerabiltzen direlako, bai hondakinak kudeatzeko arazoa desagerrarazten delako.

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Se compararon dos niveles de inclusión de harina de galleta: 0 y 7%. En los dos tipos de piensos, se emplearon altos niveles de grasa. Erabilitako pentsuek % 0 eta % 7 gaileta-irin zuten, eta bertan, gantz-maila handiak erabili ziren.

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La inclusión de harina de galleta en los gránulos de pienso obtenidos tras la adición de grasa postpelletizado no afectó ni a la dureza ni a la durabilidad del gránulo. Pelletak eratu ondoren gantza gehituz lortutako pentsu-pikorretan gaileta-irina erantsi izanak ez zuen eraginik izan ez pikorren gogortasunean, ez haien iraunkortasunean.

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Por otro lado, los rendimientos no fueron afectados por los piensos experimentales, aun cuando el nivel de harina de galleta empleado en esta prueba (7%) fue superior al máximo recomendado por la Fundación Española para el Desarrollo de la Nutrición Animal (FEDNA). Horrez gain, pentsu esperimental haiek ez zuten errendimenduan eragin, ezta pentsuaren proba hartan erabili zen gaileta-irinaren maila (% 7) Animalien Nutrizio Garapenerako Espainiako Fundazioak (FEDNA) gomendatutako kantitatea baino handiagoa izanda ere.

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En cualquier caso, estudios previos señalan que las muestras de harina de galleta deberían ser controladas constantemente por la industria de los alimentos compuestos para determinar el valor nutritivo correcto empleado en la formulación de los piensos. Nolanahi ere, aurretiko azterketek adierazten dutenez, gaileta-irinaren laginak etengabe kontrolatu behar ditu elikagai konposatuen industriak, pentsuak egiteko erabiltzen den nutrizio-balioa egokia den zehazteko.

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