Emaitzak: 8

ES EU
Elektrizitatea eta elektronika (5)
polietileno reticulado R, etileno propileno D, poliolefinas Z y silicona S. R polietileno erretikulatua, D etileno-propilenoa, Z poliolefina eta S silikona.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

GOMA DE ETILENO PROPILENO ETILENO PROPILENOZKO GOMA

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

El aislamiento es de etileno propileno y cubierta de PVC. Isolagailua etileno-propilenozkoa da eta PVCz estalita dago.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

- B. Goma de etileno propileno. - B. Etileno-propilenozko goma.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

En las redes de baja tensión subterráneas los conductores empleados serán preferentemente de aluminio, con aislamiento de polietileno reticulado R o etileno propileno D, con cubierta de PVC y para una tensión de 0,6/1 kV. Behe-tentsioko lurpeko sareetan hobe da aluminiozko eroaleak erabiltzea, R polietileno erretikulatuzko edo D etileno-propilenozko isolagailuarekin, PVCzko estalkiarekin eta 0,6/1 kV-eko tentsiorako.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Instalatze eta mantentze lanak (1)
EPDM: etileno propileno. Tª hasta 150ºC (175ºC). EPDM: etileno propileno kautxua. Tenperatura: 150 ºC-ra arte (175 ºC).

Materiala: LANEKI_Itugintza.tmx

Ostalaritza eta turismoa (2)
Sin embargo, las reacciones metabólicas de determinados productos consumen algunos gases (oxígeno) y generan otros (dióxido de carbono, etileno) que alteran esta composición inicial. Baina produktu batzuetan gertatzen diren erreakzio metabolikoek gas batzuk (oxigenoa) kontsumitzen dituzte, eta beste batzuk (karbono dioxidoa, etilenoa) sortzen, eta hala, atmosferaren hasierako osaera aldatu egiten da.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

También actúa sobre las reacciones de pardeamiento, además, la producción de etileno retrasa el deterioro de los vegetales y preserva su calidad sensorial. Horrez gain, eragina du nabartze-erreakzioetan ere, eta etilenoa sortzeak barazkiak edo fruituak hondatzeko prozesua atzeratzen du eta kalitate sentsoriala gordetzen du.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx