ES EU Ostalaritza eta turismoa (4) Hermosear la babilla y extraer escalopes de 200 g/ud. Txukundu maskala eta atera eskalopeak, 200 g-koa bakoitza. Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx En plato trinchero caliente, colocar el escalope de babilla a la derecha, coronando con dos rodajas de mantequilla Maître d’Hôtel Plater zapal bero batean, jarri maskal-eskalopea eskuinean, eta ezarri gainaldean Maître d’Hôtel gurinaren bi xerra. Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx Hermosear la babilla y extraer escalopes de 200 g/ud. Txukundu maskala eta atera eskalopeak, 200 g-koa bakoitza. Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx En plato trinchero caliente, colocar el escalope de babilla a la derecha, coronando con dos rodajas de mantequilla Maître d’Hôtel Plater zapal bero batean, jarri maskal-eskalopea eskuinean, eta ezarri gainaldean Maître d’Hôtel gurinaren bi xerra. Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx