Emaitzak: 4

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (4)
Hermosear la babilla y extraer escalopes de 200 g/ud. Txukundu maskala eta atera eskalopeak, 200 g-koa bakoitza.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

En plato trinchero caliente, colocar el escalope de babilla a la derecha, coronando con dos rodajas de mantequilla Maître d’Hôtel Plater zapal bero batean, jarri maskal-eskalopea eskuinean, eta ezarri gainaldean Maître d’Hôtel gurinaren bi xerra.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Hermosear la babilla y extraer escalopes de 200 g/ud. Txukundu maskala eta atera eskalopeak, 200 g-koa bakoitza.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

En plato trinchero caliente, colocar el escalope de babilla a la derecha, coronando con dos rodajas de mantequilla Maître d’Hôtel Plater zapal bero batean, jarri maskal-eskalopea eskuinean, eta ezarri gainaldean Maître d’Hôtel gurinaren bi xerra.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx