Emaitzak: 4

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (4)
Comunicación directa con la cocina caliente y próxima a la zona de cámaras y economato. Sukalde beroarekin lotura zuzena duten eremuak, eta ganbera-eremutik eta ekonomatotik gertu daudenak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Comunicación directa con la zona de recepción y control, el economato, zona de cámaras y próxima la zona de basuras. Lotura zuzena du produktuak jasotzeko eta kontrolatzeko eremura, ekonomatora, ganberen eremura eta hondakin-eremura.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

*Se entiende como distribución interna el transporte de las materias primas desde el economato o almacén central a su lugar de preelaboración o conservación en las distintas zonas de la cocina. *Establezimendu barruan banatzea esaten zaio lehengaiak ekonomatotik edo biltegi nagusitik beste eremu batzuetara eramatea; aurretiaz elaboratzeko edo kontserbatzeko lekuetara, alegia.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Asimismo, realizar las fichas técnicas, la hoja de pedido a economato, el test de rendimiento (si procede) y la hoja de escandallo de cada una de las elaboraciones creadas. Horrez gain, egin sortutako elaborazioen fitxa teknikoak, ekonomatoari egindako eskaeraren eskaera-orria, errendimendu-testa (hala badagokio) eta kostu-dokumentua.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx