Emaitzak: 15

ES EU
Administrazioa eta kudeaketa (1)
5.- El economato de nuestra empresa el día de hoy nos ha ingresado en c/c 450,76 € (IVA 7%). 5.- Gure enpresako ekonomatuak 450,76 euro (%7ko BEZa) sartu dizkigu gaur kontu korrontean.

Materiala: Kontu-ikuskaritza

Animazio turistikoa (5)
Aplicaciones como estas sirven para que lo que se ha solicitado al departamento de bar se incluya directamente en el inventario del economato, si bien esto no impide que se utilicen también los vales, ya que se deben cotejar unos con otros. Halako aplikazioen bidez, tabernako sailari eskatu zaiona zuzenean jasotzen da ekonomatuko inbentarioan; hala ere, txartelak ere erabili behar dira, inbentarioarekin alderatzeko.

Materiala: Animazio turistikoa

Figura 4.8Vale de solicitud y entrega de economato para cualquier departamento 4.8 irudiaEkonomaturako eskaera- eta entrega-txartela, edozein sailetarako balio duena

Materiala: Animazio turistikoa

c) Lo solicitamos directamente a economato. c) Ekonomatuan eskatzen da zuzenean.

Materiala: Animazio turistikoa

c) Se solicita directamente a economato. c) Ekonomatuan eskatzen da zuzenean.

Materiala: Animazio turistikoa

lJustificante de entrega y recepción de economato, bar, almacén, cocina, etc. lEkonomatuko, tabernako, biltegiko, sukaldeko eta antzekoetako entrega- eta jasotze-egiaztagiria.

Materiala: Animazio turistikoa

Ostalaritza eta turismoa (8)
Comunicación directa con la cocina caliente y próxima a la zona de cámaras y economato. Sukalde beroarekin lotura zuzena duten eremuak, eta ganbera-eremutik eta ekonomatotik gertu daudenak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Comunicación directa con el exterior, zona de recepción, el economato y la zona de cámaras. Lotura zuzena du kanpoaldera, produktuak jasotzeko eremura, ekonomatora eta ganbera-eremura.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Comunicación directa con la zona de recepción y control, el economato, zona de cámaras y próxima la zona de basuras. Lotura zuzena du produktuak jasotzeko eta kontrolatzeko eremura, ekonomatora, ganberen eremura eta hondakin-eremura.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

*Se entiende como distribución interna el transporte de las materias primas desde el economato o almacén central a su lugar de preelaboración o conservación en las distintas zonas de la cocina. *Establezimendu barruan banatzea esaten zaio lehengaiak ekonomatotik edo biltegi nagusitik beste eremu batzuetara eramatea; aurretiaz elaboratzeko edo kontserbatzeko lekuetara, alegia.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Comprueba que en el economato hay latas de tomate frito de la marca El Campo, con número de lote Y672, con la fecha de caducidad rebasada, así como una cierta desorganización general de la zona. Ekonomatoan, El campo markako tomate frijituaren latak aurkitu dituzu, Y672 sorta-zenbakiarekin eta iraungitze-data gaindituta; horrez gain, eremu horretan desordena nagusi dela ohartu zara.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

1- ¿Cómo se determina el valor de las existencias en el economato? 1- Nola zehazten da ekonomatuko izakinen balioa?

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Asimismo, realizar las fichas técnicas, la hoja de pedido a economato, el test de rendimiento (si procede) y la hoja de escandallo de cada una de las elaboraciones creadas. Horrez gain, egin sortutako elaborazioen fitxa teknikoak, ekonomatoari egindako eskaeraren eskaera-orria, errendimendu-testa (hala badagokio) eta kostu-dokumentua.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

1- ¿Cómo se determina el valor de las existencias en el economato? 1- Nola zehazten da ekonomatuko izakinen balioa?

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