Emaitzak: 5

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Ostalaritza eta turismoa (5)
Las zonas de preparación y cocción se simplifican sustancialmente; únicamente se necesita el espacio suficiente para ubicar equipos de regeneración como baños María (termostáticos o no), hornos mixtos, estaciones de regeneración o retermalización. Elikagaiak prestatzeko eta egosteko eremuak nabarmen sinplifikatzen dira; janaria berroneratzeko ekipamenduak jartzeko adina leku behar da, soil-soilik, adibidez: maria bainuan berotzeko gailuak (termostatikoak nahiz horrelakoak ez direnak), labe mistoak, berroneratzeko edo birtermalizaziorako eremuak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Línea fría con calentamiento en los carros de distribución (retermalización) Lerro hotza, banatzeko orgetan berotzeko sistemarekin (birtermalizazioa).

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En el cuadro anterior se muestran los principales sectores de trabajo que comprenden las zonas o ambientes cálidos, pero pueden existir otros emplazamientos según los distintos sistemas productivos como las zonas de regeneración o retermalización (ambas en producción en cadena fría) o los mantenedores de temperatura (cocina tradicional y línea caliente). Aurreko taulan, eremu edo ingurune beroetan egiten diren lan-sektore nagusiak erakutsi dira, baina badira beste leku batzuk ere; ekoizpen-sistemaren arabera; adibidez: berroneratzeko edo birtermalizaziorako eremuak (biak ere kate hotzeko ekoizpenean) edota tenperaturari eusteko eremuak (sukalde tradizionala eta lerro beroa).

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En el caso de cocinas centrales, las cocinas satélites deben contar, además de los equipamientos de retermalización, con los materiales que permiten las cocciones rápidas. Sukalde zentralei dagokienez, sukalde sateliteetan egosketa bizkorrak egin ahal izateko materialak izan behar dituzte, birtermalizaziorako ekipamenduez gain.

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Conservación a +3 ºC o a –18 ºC, expedición (transporte) o servicio (retermalización). Kontserbazioa +3 ºC-an edo –18 ºC-an, bidaltzeko (garraioa) edo zerbitzatzeko (birtermalizazioa).

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