Emaitzak: 18

ES EU
Irudia eta soinua (1)
La «baraja de banquetes» suele estar constituida por seis o ocho variedades de Menús distribuidos en similares características al descrito, y su extensión y contenido dependerá de las características del acontecimiento. Sei edo zortzi menu-aukerek osatzen dute oturuntzen sorta. Deskribatutakoaren antzera banatuko dira, eta ospakizunaren araberako luzapena eta edukia izango dituzte.

Materiala: Irudia

Ostalaritza eta turismoa (12)
Determinar la fórmula o sistema de restauración (idea general, líneas de elaboración, tipo de servicio): establecimiento familiar, franquicia, salón de banquetes, etc. Sukaldaritza-formula edo -sistema zehaztea (ideia orokorra, elaborazio-irizpideak, zerbitzu mota): familiako establezimendua, frankizia, oturuntza-aretoa, etab.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Considerar la posibilidad de realizar otro tipo de servicios: banquetes, comidas para llevar, etc., con las modificaciones legales oportunas. Beste zerbitzu batzuk emateko aukera (oturuntzak, eramateko janaria…), horretarako behar diren lege-aldaketak kontuan hartuz.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

De izquierda a derecha: cocinas para banquetes, cocina móvil para banqueting. Ezkerretik eskuinera: oturuntzetarako prestaturiko sukaldeak; banqueting modalitaterako sukalde mugigarria.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Servicio mixto, tradicional, banquetes, buffet. Zerbitzu mistoa, tradizionala, otoruntzak, buffetak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

menús para banquetes y otros servicios. oturuntzetarako eta beste zerbitzu batzuetarako menuak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Cada banquete responderá a las preferencias del cliente. Oturuntza bakoitza bezeroaren gustuen eta nahien araberakoa izaten da.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

cálculo del equipo necesario de cocina para la realización de un banquete de hasta 500 personas. 500 mahaikidera arteko oturuntza bat egiteko sukaldean zer ekipamendu behar den kalkulatzea.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Disponibilidad de salas reservadas para el servicio de banquetes. Oturuntzak emateko gordetako aretoak erabiltzeko aukerarik baden.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Elaborar un menú de banquete para una boda de 100 comensales que se celebre en el Principado de Asturias. Asturiasko Printzerrian ospatuko den ezkontza bat dela eta, prestatu 100 laguneko oturuntza baterako menua.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

La fijación rápida de precios para eventos, como los banquetes. Ospakizunetarako prezioak berehala ezartzeko informazioa; esaterako, oturuntzen prezioak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx