Emaitzak: 14

Familia#
xxOstalaritza eta turismoa 14

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (12)
Chorizos como los de Baños río Tobía, queso fresco de cabra de Cameros, elaboraciones centradas en la caza de perdíz y liebre, y asados y guisos de cordero son otras delicias para el paladar mas exquisito. Baños río Tobíako txorizoak, Cameroseko ahuntz-gazta freskoa, eper- eta erbi- platerak eta arkumea erreta zein erregosita, horiek guztiak ere aho-gozagarri ezin bikainagoak dira.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Las carnes no son ajenas a la excelencia así partiendo de la denominación específica del cordero navarro se obtienen exquisitosplatos de calderetas o menudos de cordero. Haragiak ere bikainak dira. Izendapen espezifikoa duen Nafarroako arkumearekin arkume-eltzekari edo barruki gozoak prestatzen dira;

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Cordero lechal: Esneko arkumea:

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Esneko arkumea: Esneko arkumea:

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Esta canal es similar a la de cordero. Kanalean, arkumearen antzekoa da.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

En el mercado nos encontramos la canal de cabrito de leche que tiene las mismas aplicaciones y caracteristicas que la canal de cordero lechal. Merkatuan, esneko antxumeak esneko arkumearen erabilera eta ezaugarri berak dituela.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Se refiere a la oveja, carnero y a las crías que se conocen con el nombre de corderos. Talde honen barruan, ardia, aharia eta haien kumeak, arkumeak, sartzen dira.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Así el mas apreciado sería el cordero lechal, seguido del pascual y después vendrían la oveja y el carnero, de fuerte sabor y carnes mas bien duras y correosas. Esneko arkumea da preziatuena; ondoren, pazko-arkumea; eta ardia eta aharia, azkenik. Ardiak eta ahariak zapore sendoa dute, eta haien haragia gogorragoa eta zailagoa da.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Ternasco: Larreko arkumea:

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Ternasco precoz: Larreko arkume goiztiarra:

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak