izotz-edari Bilatu izotz-edari testuinguru gehiagotan

1
izotz-edari > granizado (6 testuinguru)
eu testuak es testuak
Izotz-edariak. Granizados.

Materiala: Gozogintza

Limoizko izotz-edaria. Granizado de limón.

Materiala: Gozogintza

Kafezko izotz-edaria. Granizado de café.

Materiala: Gozogintza

Lehen izotz-edari eta -sorbeteek ura daukate oinarritzat edo osagai nagusitzat, eta bigarrenek, berriz, esnea edo bestelako esnekiak (esne-gaina, gurina, etab.). Los primeros granizados y sorbetes tienen como base o componente principal al agua, mientras que los segundos tienen a la leche u otros productos lácteos (nata, mantequilla, etc.).

Materiala: Gozogintza

Ur-izozkiak (sorbetean eta izotz-edariak). Egoera solidoan aurkezten diren sorbeteak eta egoera erdi-solidoan dauden izotz-edariak ditugu hemen. Helados de agua (sorbetes y granizados), se pueden dividir en sorbetes que se presentan en estado sólido y granizados, que se presentan en estado semi-sólido.

Materiala: Gozogintza

Sorbeteak eta izotz-edariak frutazko izozki izena hartu ahal izango dute, baldin eta % 5 zuku natural edo kontzentratuen gehikuntza badute eta % 10 ezaugarri berberekin gainerako frutetan. Los sorbetes y granizados podrán denominarse helados de fruta, siempre que lleven una adición del 5% en zumos naturales o concentrados y el 10% con iguales caracterí­sticas en el resto de las frutas.

Materiala: Gozogintza