trufa Bilatu trufa testuinguru gehiagotan
- eu trufa

trufa > trufa (9 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
- Trufa gordina | - Trufa cruda. |
Materiala: Gozogintza |
|
esnegaina, trufa, gorringoa. | nata, trufa, yema. |
Materiala: Gozogintza |
|
Trufa edo bonboi bustiak | Las trufas o bombones bañados. |
Materiala: Gozogintza |
|
Bonboiak edo trufak eratuta eta jalkita ditugularik, urrats hauek egingo ditugu: | Una vez tengamos los bombones o trufas formadas y reposadas, seguir estos pasos: |
Materiala: Gozogintza |
|
Sardeskaz eragin bonboia edo trufa ezarriko dugun zonari. | Remover con el tenedor la zona donde vamos a depositar el bombón o trufa. |
Materiala: Gozogintza |
|
Ezarri bonboia edo trufa. | Depositar el bombón o trufa. |
Materiala: Gozogintza |
|
Atera bonboia edo trufa sardexkaz. | Extraer el bombón o trufa con el tenedor. |
Materiala: Gozogintza |
|
Ezarri bonboia edo trufa lustre-azukrea edo kakaoa duen xafla batean eta utzi gogortzen; estaltzen amaitu. | Depositar el bombón o trufa sobre una chapa con azúcar lustre o cacao y dejar endurecer, acabar de rebozar. |
Materiala: Gozogintza |
|
11) Erreta eta hoztuta dagoenean, esne-gainez, pastel-kremaz, trufaz eta abarrez betetzen da. | 11º) Una vez cocido y frío y modernamente se rellena de nata, crema pastelera, trufa, etc. |
Materiala: Gozogintza |