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konfitura > confitura (20 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Zabaldu gainazalaren erdira zirikilotez eta %30 laranja-konfituraz osatutako nahaste baten geruza mehe bat. | Extender en la mitad de la superficie una capa fina de una mezcla de cabello de ángel y un 30 % de confitura de naranjas. |
Materiala: Gozogintza |
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Azukreak frutak babestu eta kontserbatzen ditu, eta pektinak, azalean eta hazietan dagoenak, marmelada, konfitura eta jeleen koagulazioa eragiten du. | El azúcar protege y conserva las frutas y la pectina, que se encuentra en la piel y en las pepitas, es la responsable de la coagulación de las mermeladas, confituras y jaleas. |
Materiala: Gozogintza |
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barkilloak, konfiturak, oreak, saltsak, etab. | barquillos, confituras, pastas, salsas, etc. |
Materiala: Gozogintza |
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- Konfiturak | - Confituras |
Materiala: Gozogintza |
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- Konfitura, jele eta marmeladen ezaugarriak. | - Características de confituras, jaleas y mermeladas. |
Materiala: Gozogintza |
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2.- Konfiturak | 2º.- Confituras |
Materiala: Gozogintza |
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Konfituretarako aroma edo lurrin handiko frutak gehitzen dira, adibidez andere-mahatsa edo laranja. | Para las confituras se añaden frutas con mucho aroma o perfume, por ejemplo grosella o naranja. |
Materiala: Gozogintza |
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Konfituraren graduazioa 60º Brix-ekoa izango da eta fruten proportzioa % 40-50ekoa, hiru fruten konfituraren kasuan izan ezik, hor proportzioa % 35ekoa izango baita. | La graduación de la confitura será de 60º Brix y la proporción de frutas será del 40 al 50 %, menos para la confitura tres frutos en el que la proporción de frutas será de un 35 %. |
Materiala: Gozogintza |
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Mugurdi-konfitura | Confitura de Frambuesa |
Materiala: Gozogintza |
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Bioleta-konfitura | Confitura de violetas |
Materiala: Gozogintza |