ron Bilatu ron testuinguru gehiagotan
- es ron
ron > ron (7 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Rona (kanabera-melaza) fabrikatzeko eta alkohola (erremolatxa-melaza) egiteko erabiltzen da. | Se emplea para fabricar ron (melaza de caña) y para producir alcohol (melaza de remolacha). |
Materiala: Gozogintza |
|
Kremari, izotz-makinan erdi-izoztuta dagoenean, fruta konfitatua edo azukreztatua koñak, ron edo kirsch-ean beratuta gehitzen zaio. | Se añade a la crema, cuando esta en la mantecadora a medio helar, fruta confitada o escarchada macerada en coñac, ron o kirsch. |
Materiala: Gozogintza |
|
Rona duen biskuitaz betetzen da, horrekin datil pikatuak nahastu ondoren. | Se rellena con biscuit al ron, al que habremos mezclado datiles picados. |
Materiala: Gozogintza |
|
Kopa erdia ronaz beratutako anana eta bananazko salpikoiaz betetzen da. | Se llena la mitad de la copa con salpicón de piña y plátano macerados al ron: |
Materiala: Gozogintza |
|
Mahaspasekin.- Nahastu errezetari 425 g Korintoko mahaspasa eta 1 dl ron. | Con pasas.- Mezclar a la receta 425 gr. de pasas de Corinto y 1 dl. de ron. |
Materiala: Gozogintza |
|
Ron zuria............................ | Ron blanco......................... |
Materiala: Gozogintza |
|
13) Oso puntu txikiko xarabea prestatuko dugu (azukre-kiloa ur-litroko), eta likore batez (ronez, laranjazko hirukoitz lehorrez, koñakez, etab.) aromatizatuko dugu. | 13º) Preparamos un jarabe con muy poco punto (kilo de azúcar por litro de agua), lo aromatizamos con un licor (ron, triple seco, coñac, etc.). |
Materiala: Gozogintza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |