pasta Bilatu pasta testuinguru gehiagotan
pasta > pasta (15 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Pasta urdina: | Pasta azul: |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Pasta biguna eta zapore sendoa: | Pasta blanda y sabor fuerte: |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Zapore sendoa eta pasta gogorra: | Pasta dura sabor fuerte: |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Gozokien artean aipagarriak dira txurroak eta borrak txokolatearekin, azucarillo deitzen zaien merengeak eta hainbat pasta, hala nola bartolilloak eta San Isidro erroskillak. | Los dulces tienen en su repertorio a los churros y porras con chocolate, unos merengues denominados azucarillos y pastas como los bartolillos y rosquillas de San Isidro. |
Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak |
|
egitura desberdinetakoak, freskoak, pasta bigunekoak, erdigogorrak eta gogorrak. | de distintas texturas, frescos, de pasta blanda, semidura y dura. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Goarnizioetan, entsaladetan, pastekin batera, haragiekin... | Guarnición,en ensaladas, acompañando pastas, carnes,... |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Zatiak zirkuluan jarriko ditugu, zapore gutxien dutenetik zapore gehien dutenera; ezkerrean, freskoak, eta zaporea gehituz eskuinera. Pasta urdinekoekin bukatuko dugu (Cabrales, Picón, Roquefort...) | Los trozos se dispondrán en círculo de menor a mayor sabor, a la izda. los frescos y aumentando de sabor hacia la derecha, terminando los de pasta azul (cabrales, picón, roquefort...) |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Gaztak freskoak edo pasta krematsukoak badira, ez zaizkie komeni bat-bateko tenperatura-aldaketak. | Quesos de tipo fresco o de pasta cremosa, evitar los cambios bruscos de temperatura. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Pasta gogorrekoa: | De pasta dura: |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Halaber, luzatu egin daiteke pastetarako bezala, arrautzaz margotu eta pieza bakoitzaren erdian almendra- edo hur-erdia ezarri, erre eta janaurreko gazien aldaera gisa erabili. | También se puede estirar como para las pasta, pintar de huevo y colocar en el centro de cada pieza media almendra o avellana, cocerlo y utilizarlo como variedad de aperitivos salados. |
Materiala: Gozogintza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |