pasta

1
pasta > pasta (15 testuinguru)
eu testuak es testuak
Pasta urdina: Pasta azul:

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Pasta biguna eta zapore sendoa: Pasta blanda y sabor fuerte:

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Zapore sendoa eta pasta gogorra: Pasta dura sabor fuerte:

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Gozokien artean aipagarriak dira txurroak eta borrak txokolatearekin, azucarillo deitzen zaien merengeak eta hainbat pasta, hala nola bartolilloak eta San Isidro erroskillak. Los dulces tienen en su repertorio a los churros y porras con chocolate, unos merengues denominados azucarillos y pastas como los bartolillos y rosquillas de San Isidro.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

egitura desberdinetakoak, freskoak, pasta bigunekoak, erdigogorrak eta gogorrak. de distintas texturas, frescos, de pasta blanda, semidura y dura.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Goarnizioetan, entsaladetan, pastekin batera, haragiekin... Guarnición,en ensaladas, acompañando pastas, carnes,...

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Zatiak zirkuluan jarriko ditugu, zapore gutxien dutenetik zapore gehien dutenera; ezkerrean, freskoak, eta zaporea gehituz eskuinera. Pasta urdinekoekin bukatuko dugu (Cabrales, Picón, Roquefort...) Los trozos se dispondrán en cí­rculo de menor a mayor sabor, a la izda. los frescos y aumentando de sabor hacia la derecha, terminando los de pasta azul (cabrales, picón, roquefort...)

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Gaztak freskoak edo pasta krematsukoak badira, ez zaizkie komeni bat-bateko tenperatura-aldaketak. Quesos de tipo fresco o de pasta cremosa, evitar los cambios bruscos de temperatura.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Pasta gogorrekoa: De pasta dura:

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Halaber, luzatu egin daiteke pastetarako bezala, arrautzaz margotu eta pieza bakoitzaren erdian almendra- edo hur-erdia ezarri, erre eta janaurreko gazien aldaera gisa erabili. También se puede estirar como para las pasta, pintar de huevo y colocar en el centro de cada pieza media almendra o avellana, cocerlo y utilizarlo como variedad de aperitivos salados.

Materiala: Gozogintza