osagai nagusi Bilatu osagai nagusi testuinguru gehiagotan

1
osagai nagusi > ingrediente principal (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
Arrain-kola gelatinak egiteko osagai nagusietako bat da; orri gardenen formatuan merkaturatu ohi da eta, oro har, haragi- edo fruta-gelatinei loditasun handiagoa emateko erabiltzen da, baina beste prestakin batzuetarako ere bai, hotz kontsumitzeko betiere. La cola de pescado o colapez es uno de los ingredientes principales en la elaboración de, se suele comercializar en formato de hojas transparentes y se utiliza generalmente para dar más consistencia a lasde carne o de frutas; pero también se emplea para otros preparados, pero siempre para consumirlos frí­os.

Materiala: Gozogintza

Chantilly krema postre askotan erabiltzen da apaingarri gisa, hala nola budinetan, izozkietan edo baita kafean ere. Tarten betegarri edo estalgarri gisa, frutekin batera osagai nagusi gisa... asko dira krema gustagarri honetaz gozatzeko aukerak. La crema Chantillyse sirve en infinidad depara decorar como el, loso incluso el café, para relleno o cobertura de, como ingrediente principal que puede ir acompañado de frutas... muchas son las opciones de disfrutar de esta deliciosa crema.

Materiala: Gozogintza

Krema-mota hauek nahiko arinak dira testurari dagokionez; izan ere, gurina osagai nagusi duten nahasteen emultsio bidez lortzen dira. Este tipo de cremas son bastante ligeras en cuanto a textura ya que se obtienen por la emulsión de mezclas cuyo ingrediente principal es la mantequilla.

Materiala: Gozogintza

Gai honetan azukrea osagai nagusi eta oinarrizkotzat duten elaborazioak jasotzen ditugu. En este tema se incluyen elaboraciones en las que el azúcar es el ingrediente principal y básico.

Materiala: Gozogintza