ore luzatu

1
ore luzatu > masa estirada (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
1. ORE LUZATUAK ETA HOSTOREAK OINARRI DITUZTEN PASTELGINTZA ETA GOZOGINTZAKO PRODUKTUEN KARAKTERIZAZIOA ETA SAILKAPENA 1º CARACTERIZACIÓN Y CLASIFICACIÓN DE PRODUCTOS PASTELEROS REPOSTEROS CUYA BASE SON MASAS ESTIRADAS

Materiala: Gozogintza

Ore luzatuak eta hostoreak (Hautsiak sableux) oinarri dituzten pastelgintza eta gozogintzako produktuen karakterizazioa eta sailkapena. Caracterización y clasificación de productos pastelero - reposteros cuya base son masas estiradas (Quebradas - sableux) y hojaldres.

Materiala: Gozogintza

7) Zabaldu hatz-puntez ore luzatuan txerri-koipezko geruza bat, finegia ez dena, pomada-puntuan. 7º) Extender una capa no demasiado fina de manteca de cerdo a punto de pomada con la punta de los dedos sobre la masa estirada.

Materiala: Gozogintza