molde ore-ebakitzaile Bilatu molde ore-ebakitzaile testuinguru gehiagotan

1
molde ore-ebakitzaile > molde de corta-pastas (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Bexamelak.- Luzatu hostorea 2 mm-ko lodieraraino, ebaki piezak molde ore-ebakitzaile kizkurraz, egin beharreko piezen diametrokoaz. Besamelas.- Estirar el hojaldre a 2 mm. de grueso, cortar piezas con molde de corta-pastas rizado del diámetro establecido para las piezas a elaborar.

Materiala: Gozogintza

Enpanadillak.- Luzatu hostorea 2 mm-ko lodieraraino eta ebaki behar diren piezak 9 cm diametroko molde ore-ebakitzaile lisoaz. Empanadillas.- Estirar el hojaldre a 2 mm. de grueso, con un molde de corta-pastas liso de 9 cm. de diámetro cortar las piezas necesarias.

Materiala: Gozogintza

5 cm diametroko molde ore-ebakitzaile lisoz, zirkulu bat markatuko dugu gainazalean, piezaren lodieraren erdiraino presionatuz eta bira txiki bat eginez. Con un molde de corta-pastas liso de 5 cm. de diámetro marcamos un circulo en la superficie presionando hasta la mitad del grosor de la pieza dándole un pequeño giro.

Materiala: Gozogintza