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Produktu gordin izoztuak gordetzeko aldia izozte-tenperaturaren araberakoa izango da; -20 ºC-tik -40 ºC-ra bitartekoa izan daiteke. | El periodo de almacenamiento de los productos crudos congelados variará en función de la temperatura de congelación que puede variar entre -20 a -40º C. |
Materiala: Gozogintza |
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Lehengaien nahastea egin bitartean edo ondoren izoztuz egoera solido, erdi-solido edo oretsura eraman diren elikagaiak dira, kontsumitzaileari saldu artean behar adinako plastizitate- eta izozte-neurria gorde behar dutenak. | Son preparaciones alimenticias que han sido llevadas al estado sólido, semisólido o pastoso por una congelación simultánea o posterior a la mezcla de las materias primas puestas en producción y que han de mantener el grado de plasticidad y congelación suficiente hasta el momento de su venta al consumidor. |
Materiala: Gozogintza |
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Araudi tekniko eta sanitarioaren arabera, lehengaien nahastea egin bitartean edo ondoren izoztuz egoera solido, erdi-solido edo oretsura eraman diren elikagaiak dira, kontsumitzaileari saldu artean behar adinako plastizitate- eta izozte-neurria gorde behar dutenak. | Según la reglamentación técnico-sanitaria, son aquellos preparados alimenticios que se han llevado al estado solidó, semisólido o pastoso, por una congelación simultanea o posterior a la mezcla de las materias primas puestas en producción, ya que deben mantener el grado de plasticidad y congelación suficiente hasta el momento de su venta al consumidor. |
Materiala: Gozogintza |
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LEGAMIA.- Prentsatua izango da liofilizatuaren ordez; izan ere, horrek tolerantzia txikiagoa du izoztearen aurrean, eta legamia-zelula gehiago hiltzen dira izozte-prozesuan. | LEVADURA.- Ha de ser prensada en lugar de liofilizada ya que ésta tiene menor tolerancia a la congelación, muriendo mayor número de células de levadura durante el proceso de congelación. |
Materiala: Gozogintza |
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GANTZAK ETA AZUKREAK.- Ohiko proportzioetan erabili eta dosifikatuko dira; izan ere, beren ezaugarriak direla-eta, hotzaren eroale onak dira, eta izoztea bultzatzen dute. | GRASAS Y AZíšCARES.- Se utilizarán y dosificarán en las proporciones habituales, ya que por sus características son buenos conductores del frío favoreciendo la congelación. |
Materiala: Gozogintza |
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