homogeneizazio Bilatu homogeneizazio testuinguru gehiagotan

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homogeneizazio > homogenización (2 testuinguru)
eu testuak es testuak
Irin gordinaren kalitatea gutxi alda dadin, homogeneizaziorako silo berezi batzuetan gordetzen da. La reducción en  la variación de la calidad de la harina cruda, se hace posible gracias al almacenamiento de la misma en silos especiales para homogenización.

Materiala: Kimika-industriaren oinarrizko eragiketak

Homogeneizazioa eta nahasketa erabatekoak dira. Asimismo se logra una homogenización y mezcla absolutas.

Materiala: Kimika-industriaren oinarrizko eragiketak

homogeneizazio > homogeneización (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Homogeneizazioa. Homogeneización.

Materiala: Gozogintza

Esnea, nahiz eta emultsiotzat hartu, oraindik ez da egonkorra, eta homogeneizazio-prozesuaren ondoren, emultsio egonkor bilakatzen da. La leche, aunque se considera una emulsión, es todavía inestable y después del proceso de homogeneización se convierte en una emulsión estable.

Materiala: Gozogintza

Nahasgailu estatikoak (10), ponpa dosifikatzailearen atzean kokatuta, osagaiak nahastea bultzatzen dute, pasteurizazio- (7) eta homogeneizazio-unitateetatik (8) igaro aurretik. Produktuaren azken kalitatea zehazten duten gainerako osagaiak ontze-makinetan (9) gehitzen dira, beste ponpa dosifikatzaile independete batzuez. Los mezcladores estáticos (10) situados detrás de la bomba dosificadora, favorecen la premezcla de los distintos componentes antes de su paso por las unidades de pasterización (7) y homogeneización (8). Los demás ingredientes que determinan la calidad final del producto se añaden en los maduradores (9) mediante nuevas bombas dosificadores independientes.

Materiala: Gozogintza