fruktosa Bilatu fruktosa testuinguru gehiagotan

1
fruktosa > fructosa (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
Proportzio txikietan, hartzidura aktiboagoa eragiten du; izan ere, sakarosa deskonposatu egiten da entzimen eraginez, glukosa eta fruktosa bihurtzen da eta, horrela, legamiarentzako elikagaia sortzen da. En proporciones pequeñas produce una fermentación más activa, pues la Sacarosa se descompone por la acción de las enzimas, transformándose en glucosa y fructosa produciendo así­ alimento para la levadura.

Materiala: Gozogintza

Azukre inbertitua glukosa eta fruktosa % 50ean nahastea da; sakarosa zatitzearen ondorioz lortzen dira, azidoz irakiten duenean edo entzima inbertitzaileaz tratatzen denean. El azúcar invertido es una mezcla al 50% de glucosa y fructosa que han sido obtenidas por el desdoblamiento de la sacarosa cuando esta hierve con ácido o es tratada con la enzima inversora.

Materiala: Gozogintza

Azukreak (sakarosa, fruktosa, glukosa) gehitu zaizkien frutak egosiz lortutako prestakinak dira. Son confecciones obtenidas por cocción de frutas a los que se les ha añadido azúcares ( sacarosa, fructosa, glucosa ) hasta conseguir un producto viscoso.

Materiala: Gozogintza

% 50 fruta fresko + % 50 azukre (sakarosa, glukosa, fruktosa). 50 % de frutas frescas + 50 % de azúcares (sacarosa, glucosa, fructosa).

Materiala: Gozogintza