fekula Bilatu fekula testuinguru gehiagotan

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fekula > fécula (7 testuinguru)
eu testuak es testuak
Deklaratu gabeko fekula gehitzea. Adición de fécula no declarada.

Materiala: Gozogintza

Eraman gurina pomada-egoerara, gehitu azukrea eta nahastu, gaineratu almendra-hautsa, eta irin edo fekula pixka bat ere jar liteke. Llevar la mantequilla a pomada, incorporar la azúcar y mezclar, añadir la almendra en polvo y eventualmente un poco de harina o fécula.

Materiala: Gozogintza

Espainiako elikadura-kodearen arabera, kolorerik gabekoa edo zertxobait horiska den produktu likatsua da, sakarifikazioaz (fekulak azidoez azukre bihurtuta eta gero azido horiek ezabatuta) edozein almidoi jangarritatik lortzen dena. Según el código alimentario español, es un punto incoloro o ligeramente amarillento y viscoso, obtenido de cualquier clase de almidón comestible por sacarificación, es decir, convertir en azúcar las féculas mediante ácidos y posterior eliminación de estos.

Materiala: Gozogintza

Glukosa-xarabe horiek lortzeko, Europan patata-fekula eta arroz-almidoia erabiltzen dira. Para obtener estos jarabes de glucosa en Europa se hace a través de la fécula de patata y almidón de arroz.

Materiala: Gozogintza

Araudiari dagokionez, kremak eta betegarriak pastelgintza eta gozogintzako produktzutzat hartzen dira, funtsean irin, fekula, azukre, koipe jangarri, arrautza eta bestelako elikagai osagarri batzuek osatzen dituztenez. A efectos de reglamentación, las cremas, rellenos se consideran productos de pastelería y repostería porque parten de composiciones integradas fundamentalmente por harinas, féculas, azúcares, grasas comestibles, huevos y otros productos alimenticios como sustancias complementarias.

Materiala: Gozogintza

Arrautzen, fekularen edo almidoiaren eraginarekin lotuta egon ohi dira. Suelen estar ligadas por la acción de los huevos, fécula o almidón.

Materiala: Gozogintza

Arrabolaz nahiz xaflatan ebakitzeko gailuan luza daitezkeen oreen sendotasunak edo testurak, presioa eraginez haien lodiera guk nahi dugun arte mehetu eta neurriak zabaldu (luzatzea edo xaflatzea) ahal izateko modukoa izan behar du; horretarako, irina edo bestelako fekularen bat erabil dezakegu, ez oso kopuru handietan. Podríamos decir que las masas que se pueden estirar bien sea con el rodillo o con la laminadora deben de tener una consistencia o textura tal que nos permita ejercer sobre ellas una presión y un trabajo mediante el cual podamos rebajar su grosor y ampliar sus dimensiones (estirar o laminar) hasta los lí­mites apetecidos, pudiéndonos ayudar para ello de harina u otro tipo de

Materiala: Gozogintza