ekoizpen-kate Bilatu ekoizpen-kate testuinguru gehiagotan

1
ekoizpen-kate > cadena de producción (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
Lanpostuaren deskribapen-fitxa izatea oso erabilgarria da zereginak ongi mugatuta eta zehaztuta dauden eta ordutegi zorrotzak dituzten ekoizpen-kateetan (esaterako, ospitale bateko sukalde batean). Una ficha descriptiva del puesto de trabajo es muy útil en aquellas cadenas de producción en las que las tareas están perfectamente delimitadas, definidas y sujetas a unos horarios estrictos (como por ejemplo la cocina de un hospital .

Materiala: Ostalaritza

Ekoizpen-katearen fase bateko azterketa-sistemaren adibide bat Ejemplo de sistema de comprobación en una fase concreta de la cadena de producción

Materiala: Ostalaritza

Taldeentzako sukaldaritzako bi ekoizpen-kate nagusiek eta erabilienek zer abantaila eta zer desabantaila dituzten aztertu berri dugu; horri dagokionez, kontsultatutako egile guztiek azpimarratzen dute lerro edo kate hotza (hoztua, izoztua nahiz ultraizoztua) onuragarriagoa dela lerro edo kate beroa baino, hainbat parametro oinarri hartuta; besteak beste: ekonomikoa, higienikoa eta soziala. Tras estudiar las ventajas e inconvenientes de dos de las cadenas de producción culinarias de colectividades más importantes y utilizadas, se debe recalcar que todos los autores consultados coinciden en asegurar que la línea o cadena fría, tanto refrigerada como congelada o ultracongelada, posee más beneficios que la línea o cadena caliente, basándose en ciertos parámetros que abarcan aspectos como el económico, el higiénico y el social.

Materiala: Ostalaritza

Lanpostuaren deskribapen-fitxa izatea oso erabilgarria da zereginak ongi mugatuta eta zehaztuta dauden eta ordutegi zorrotzak dituzten ekoizpen-kateetan (esaterako, ospitale bateko sukalde batean). Una ficha descriptiva del puesto de trabajo es muy útil en aquellas cadenas de producción en las que las tareas están perfectamente delimitadas, definidas y sujetas a unos horarios estrictos (como por ejemplo la cocina de un hospital .

Materiala: Ostalaritza

2
ekoizpen-kate > cadena productiva (2 testuinguru)
eu testuak es testuak
Sukaldearen espazioko eremuak mugatzea eta horiek behar bezala lotzea funtsezkoa da aurreranzko martxaren printzipioa betetzeko, eta ekoizpen-katearen faseak gauzatzeko, atzera egin gabe eta lehengaien jardueraren eta langileen espezializazioaren arteko analogien arabera. La delimitación e interrelación de zonas en el espacio de cocina es de vital importancia para respetar el principio de la marcha adelante y realizar las distintas fases de la cadena productiva sin retornos y según analogías entre materias primas, actividad y especialización del personal

Materiala: Ostalaritza

Sukaldearen espazioko eremuak mugatzea eta horiek behar bezala lotzea funtsezkoa da aurreranzko martxaren printzipioa betetzeko, eta ekoizpen-katearen faseak gauzatzeko, atzera egin gabe eta lehengaien jardueraren eta langileen espezializazioaren arteko analogien arabera. La delimitación e interrelación de zonas en el espacio de cocina es de vital importancia para respetar el principio de la marcha adelante y realizar las distintas fases de la cadena productiva sin retornos y según analogías entre materias primas, actividad y especialización del personal

Materiala: Ostalaritza