egoste-denbora Bilatu egoste-denbora testuinguru gehiagotan

1
egoste-denbora > tiempo de cocción (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Egoste-denbora laburra. Poco tiempo de cocción.

Materiala: Gozogintza

Egoste-denbora aldatu egiten da xarabea ala almibarra den; izan ere, almibarra 3 minutuz egosita prest izango dugu nahi dugun elaborazio guztietarako. El tiempo de cocción cambia si es para jarabes o almí­bares, ya que para un almí­bar con que cueza 3?lo tendremos listo para todas las elaboraciones que queramos.

Materiala: Gozogintza

Hala ere, xarabeen kasuan, disolbatutako azukre-kopuruak prestakinaren dentsitatea edo tenperatura aldarazten du, eta baita egoste-denbora ere. Sin embargo en los jarabes la cantidad de azúcar disuelto hace variar la densidad o temperatura del preparado, así­ como el tiempo de cocción.

Materiala: Gozogintza