bonboi Bilatu bonboi testuinguru gehiagotan
- es bombón
bonboi > bombón (11 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Aingeru-torradak forma desberdin asko har ditzake, hala nola bonboien tamaina txikiko budin-ontziak, budin-ontzi indibidualak, koroak, etab. | El tocino de cielo admite muchas y diversas formas, desde flaneras mini tamaño bombones, flaneras individuales, coronas, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Adibidez, bonboiak egitean, arrakastatsua izan daiteke bonboia estali ahal izateko bezain fina den geruza bat egitea, mintz bat osatuz, postreak egiteko (txokolatezko hostopilak) bezalaxe. | Por ejemplo, el éxito en la elaboración de bombones puede ser el elaborar una capa suficientemente fina como para que cubra el bombón formando una película, Al igual que para la elaboración de postres (milhojas de chocolate). |
Materiala: Gozogintza |
|
Trufa edo bonboi bustiak | Las trufas o bombones bañados. |
Materiala: Gozogintza |
|
Bonboiak edo trufak eratuta eta jalkita ditugularik, urrats hauek egingo ditugu: | Una vez tengamos los bombones o trufas formadas y reposadas, seguir estos pasos: |
Materiala: Gozogintza |
|
Sardeskaz eragin bonboia edo trufa ezarriko dugun zonari. | Remover con el tenedor la zona donde vamos a depositar el bombón o trufa. |
Materiala: Gozogintza |
|
Ezarri bonboia edo trufa. | Depositar el bombón o trufa. |
Materiala: Gozogintza |
|
Atera bonboia edo trufa sardexkaz. | Extraer el bombón o trufa con el tenedor. |
Materiala: Gozogintza |
|
Ezarri bonboia edo trufa lustre-azukrea edo kakaoa duen xafla batean eta utzi gogortzen; estaltzen amaitu. | Depositar el bombón o trufa sobre una chapa con azúcar lustre o cacao y dejar endurecer, acabar de rebozar. |
Materiala: Gozogintza |
|
Estali nahi ez badugu, ezarri bonboia plastikoa duen erretilu batean eta jaso sardexka makotuta, nukleoa ez arrastatzeko eta oinarriaren bustidura ez deformatzeko; utzi kristalizatzen. | Si no lo queremos rebozar, depositar el bombón sobre una bandeja con plástico y levantar el tenedor en forma arqueada para no arrastrar el núcleo y deformar el bañado de la base, dejar cristalizar. |
Materiala: Gozogintza |
|
Bonboiak. | Bombones. |
Materiala: Gozogintza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |