almendra-pikor

1
almendra-pikor > granillo de almendra (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Almendra-pikorrak txigortu eta, hotza dagoenean, tartaren ertzetan itsatsi; gainazala azukre-hautsez hautseztatuko dugu eta, horren gainean, marrazki bat egingo dugu kanela-hautsaz. Tostamos granillo de almendra y cuando esta frí­o lo pegamos en los bordes de la tarta, la superficie la espolvoreamos con azúcar glass y sobre esta elaboramos un dibujo con canela en polvo.

Materiala: Gozogintza

Ezarri piezak urez hezetutako labe-txapetan eta utzi lo; margotu errege-glasa bigunez eta ezarri almendra-pikor batzuk glasaren gainean. Colocar las piezas sobre chapas de horno humedecidas con agua y dejarlas descansar, pintarlas con glasa real no dura y poner un punto de granillo de almendra encima de la glasa.

Materiala: Gozogintza

Irauli piezak beren alderdi hezetik almendra-pikorretan, ezarri piezak labeko txapa batean almendra-pikorrak gorantz dituztela. Volcar las piezas por su parte humedecida sobre el granillo de almendra, colocar las piezas en una chapa de horno con el granillo de almendra hacia arriba.

Materiala: Gozogintza