abrikot-marmelada

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abrikot-marmelada > mermelada de albaricoque (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Erre ondoren, sagar-gelatinaz edo abrikot-marmeladaz distira eman dakieke, edota ur-glasaz glasatu. Una vez cocidas se pueden abrillantar con gelatina de manzanas, mermelada de albaricoque o glasearlas con glasa al agua.

Materiala: Gozogintza

Abrikot-marmeladaz edo sagar-gelatinaz distira emango diegu, eta piezaren erdian pistatxo-ale batzuk edo almendra-pikorrak ezarriko ditugu. Las abrillantamos con mermelada de albaricoque o con gelatina de manzanas poniendo en el centro de la pieza unos granos de pistacho o granillo de almendra.

Materiala: Gozogintza

Bota gainazaletik abrikot-marmelada epela, utzi xukatzen, glasatu ur-glasaz eta lehortu labearen ahoan 150 ºC-tan. Bañarlas por su superficie con mermelada de albaricoque templada, dejarlas escurrir, glasearlas con glasa al agua y secarlas a la boca del horno a 150º C.

Materiala: Gozogintza

Intxaurrarekin.- Elaboratu aurrekoak bezala, baina molde 4 cm-ko ore-ebakitzailea obalatua eta kizkurra da; ezarri erdian intxaur erdia eta sakatu itsatsita gera dadin; erre labean, hoztu, bota gainetik abrikot-marmelada eta glasatu ur-glasaz, lehortu aurrekoak bezala. Con nuez.- Elaborar igual que las anteriores pero el molde de corta-pastas ovalado y rizado de 4 cm. de largo, poner en el centro 1/2 nuez y presionar para que pegue, cocer en el horno, enfriar, bañar con mermelada de albaricoque y glasear con glasa al agua, secar como las anteriores.

Materiala: Gozogintza

15) Abrikot-marmelada epelez margotu eta almibarrez edo fruta melatuz, esne-gain azukreztatuz, soufflée kremaz eta abar apainduko ditugu. 15º) Los pintamos con mermelada de albaricoque templada y los adornamos con frutas en almí­bar o confitadas, nata montada azucarada, crema soufflé, etc.

Materiala: Gozogintza