vajilla Bilatu vajilla testuinguru gehiagotan

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Zilarrezko baxera.
Zilarrezko baxera.
baxera > vajilla (27 testuinguru)
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Baxera eta erretiluak garbitzeko eremuan sistema erdiautomatikoa diseinatu behar da, lan-fluxua ergonomikoagoa eta eraginkorragoa izan dadin lortzeko. Para la zona de lavado de vajilla y bandejas se debe diseñar un sistema semi-automático pensado para permitir un flujo de trabajo más ergonómico y eficiente.

Materiala: Ostalaritza

Sukalde bateko eremuak mugatzeko eta horien arteko lotura zehazteko, lehenbizi, eremu beroak eta hotzak bereizi behar dira: beroa igortzen duten lekuak (beroa sortzen duten instalazioak daudenak, adibidez: egosketa-eremua baxera garbitzeko lekua eta plongea) ez dira egongo eremu hotzen ondoan (esaterako, gela hotzak eta elikagaiak hotzean edo izoztuta gordetzeko eta kontserbatzeko biltegiak . Para determinar la delimitación e interrelación de zonas en una cocina hay que establecer previamente la diferenciación entre zonas o ambientes cálidos y fríos: los emplazamientos emisores de calor (debido a las instalaciones que generan calor como la zona de cocción, lavado de vajilla y plonge) se encontrarán separados de las zonas denominadas “frías”, como los cuartos fríos y zonas de almacenamiento y conservación en refrigeración y congelación de alimentos

Materiala: Ostalaritza

Sukaldaritzan, badira otorduak elaboratzearekin eta sukalde-ontziteria edo baxera garbitzearekin (zenbaitetan, arrisku-eremu deritze) lotura zuzenik ez duten zenbait sektore; horrenbestez, komeni da sektore horiek bereizita dauden beste eremu batzuetan edo eremu urrunduetan jartzea, esaterako: Existen algunos sectores en la cocina que debido a que no están directamente relacionadas con la elaboración de comidas o con la limpieza de la batería o vajilla (denominadas en ocasiones “zonas de riesgo ), es recomendable ubicarlas en zonas independientes y distanciadas, como por ejemplo:

Materiala: Ostalaritza

Sukaldea osatzen duten hainbat eremu fisikoki bereizita egon daitezke (ateen, trenkaden edo oholen bidez , edota espazioaren bidez bereizita; adibidez: egosketa-eremuaren sukaldeko baxera nahiz ontziteria garbitzeko eta gordetzeko eremuaren eta pase-eremuaren arteko banaketa aipatu behar da. Las distintas zonas que componen la cocina pueden estar separadas físicamente (por puertas tabiques o paneles o espacialmente, como por ejemplo la separación existente entre la zona de cocción, zona de lavado y almacenamiento de vajilla y batería de cocina y la zona del “pase”.

Materiala: Ostalaritza

Bi kasuetan, komeni da aurrez aurre bi ate jartzea, jangelara janaria zerbitzatzea eta baxera zikina jasotzea bereizteko. En ambos casos es recomendable la instalación de dobles puertas opuestas para que el servicio de comidas hacia el comedor y la retirada de vajilla sucia se realicen de forma separada.

Materiala: Ostalaritza

Printzipio hori aplika daiteke, halaber, beste zirkuitu batzuetan; esaterako: langileek arropak aldatzean, eta ontziteria, sukaldeko tresneria eta baxera garbitzean eta gordetzean. Este principio también será aplicable a otros circuitos como el de cambio de ropa del personal y el de lavado y posterior almacenamiento de batería, utensilios vajilla

Materiala: Ostalaritza

Sukaldeko baxera eta tresneria nahiz jangelako elementuak (baxera mahai-tresnak, etab.) garbitzea. Limpieza de batería y utillaje de la cocina y elementos del comedor (vajilla cubertería, etc.).

Materiala: Ostalaritza

Materialen (baxera mahai-tresnak eta beirateria) zer kantitate behar den. Cantidad de material necesario: vajilla cubertería y cristalería.

Materiala: Ostalaritza

Sukaldeko baxera eta tresneria garbitzea. Lavado de vajilla y utillaje

Materiala: Ostalaritza

Baxeraren portzelana zatiak. Restos de porcelana procedentes de la vajilla

Materiala: Ostalaritza

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