pasa

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mahaspasa > pasa (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
Karamelo argia egin ondoren, 1 dl jerez lehorraz (100 gr azukreko) disolbatuko da, beroan, eta horri hazirik gabeko edo Korintoko 100 gr jerezdun mahaspasa gehituko zaio; irakinaldi bat eman eta krema ingelesari gaineratuko zaio. Una vez elaborado el caramelo rubio, se disuelve este con 1 dl de jerez seco (por cada 100g de azúcar), en caliente y se incorpora a la reducción 100g. de pasas de jerez sin pepitas o de Corinto; se da un hervor y se incorpora a la crema inglesa.

Materiala: Gozogintza

Krema ingelesari litro bakoitzeko 1 dl esne-gain gehituko zaio, eta karameloaren eta whiskyaren nahaste urritua, aurreko kasuan bezala baina mahaspasarik gabe. Se agrega a la crema inglesa 1dl de nata por litro de crema inglesa y la reducción de caramelo y whisky como en el caso anterior pero sin pasas.

Materiala: Gozogintza

Mahaspasekin.- Nahastu errezetari 425 g Korintoko mahaspasa eta 1 dl ron. Con pasas.- Mezclar a la receta 425 gr. de pasas de Corinto y 1 dl. de ron.

Materiala: Gozogintza

Baba-au-rhum orea.- Aurrekoa bezalakoa da, baina oreari 250 g Korintoko mahaspasa edo fruta melatu gehituta. Pasta de babás.- Es igual que la anterior pero añadimos a la masa 250 gr. de pasas de Corinto o frutas confitadas.

Materiala: Gozogintza