mermelada

1
marmelada > mermelada (23 testuinguru)
eu testuak es testuak
Azukreak frutak babestu eta kontserbatzen ditu, eta pektinak, azalean eta hazietan dagoenak, marmelada, konfitura eta jeleen koagulazioa eragiten du. El azúcar protege y conserva las frutas y la pectina, que se encuentra en la piel y en las pepitas, es la responsable de la coagulación de las mermeladas, confituras y jaleas.

Materiala: Gozogintza

Jarri uztaiak diskoen gainean eta bete hutsunea puntua duen marmelada epelaz. Montar los aros sobre los discos y rellenar el hueco con mermelada templada y con punto.

Materiala: Gozogintza

Marmeladak, pulpak eta, oro har, zatiak dituzten produktuak dosifikatzeko, asentu-balbula ebakitzaileak edota engranaje-ontzietatik mekanikoki irekitzen edo ixten diren balbulak erabiltzen dira. Para la dosificación de mermeladas, pulpas y en general productos que lleven partes se utilizan, bien válvulas de asiento cortante o bien válvulas cuya apertura y cierre van mandados mecánicamente desde los recipientes de engranajes.

Materiala: Gozogintza

- Marmeladak - Mermeladas

Materiala: Gozogintza

- Konfitura, jele eta marmeladen ezaugarriak. - Caracterí­sticas de confituras, jaleas y mermeladas.

Materiala: Gozogintza

Tomate-marmelada Mermelada de Tomate

Materiala: Gozogintza

Andere-mahatsezko marmelada Mermelada de grosellas

Materiala: Gozogintza

- Konfitura, jele eta marmeladen ezaugarriak. - CARACTERíSTICAS DE CONFITURAS, JALEAS Y MERMELADAS

Materiala: Gozogintza

MARMELADA MERMELADA

Materiala: Gozogintza

Konfiturak, jeleak eta marmeladak ontzietan merkaturatzen dira, hainbat pisu garbikoetan: Las confituras, jaleas y mermeladas se comercializan en envases de diferentes pesos netos:

Materiala: Gozogintza