margarina Bilatu margarina testuinguru gehiagotan

1
margarina > margarina (13 testuinguru)
eu testuak es testuak
Ore-zati puztu horretan landutako gantza ezartzen da, edota laminatutakoa, horrela prestatuta datozen margarinekin lan eginez gero. Sobre esta porción más abultada de masa se coloca la grasa trabajada o laminada si se trabaja con margarinas que vienen así­ preparadas.

Materiala: Gozogintza

Gurina edo margarina............. Mantequilla o Margarina......

Materiala: Gozogintza

Gurina edo margarina............. Mantequilla o margarina............

Materiala: Gozogintza

Gurina edo margarina............. Mantequilla o margarina........

Materiala: Gozogintza

gurina, margarinak, txerri-koipea etab. mantequilla, margarinas, manteca de cerdo, etc.

Materiala: Gozogintza

Gurina edo margarina.... Mantequilla o margarina.....

Materiala: Gozogintza

Gurina edo margarina... Mantequilla o margarina.

Materiala: Gozogintza

Koloreztatzaileak.- (Arrautzaren kolore horia) profesionalaren borondatearen arabera erabiltzen da, hostorearen kolorazioa areagotu nahi bada; izan ere, gantzek (batez ere gurinak eta margarinek) kolore egokia ematen diote hostoreari. Colorantes.- (Color amarillo huevo) se usa a voluntad del profesional que lo elabora si quiera aumentar la coloración del hojaldre ya que las grasas (sobre todo la mantequilla y las margarinas) aportan color adecuado al hojaldre.

Materiala: Gozogintza

Margarinak dira kalitatean hurrengoak, eta merkatuan testura, zapore eta aurkezpen askotakoak ditugu. Horien abantaila da lan egiteko errazak izatea, urtze-puntua gurinarena baino altuagoa dutenez. Las margarinas son las que le siguen en calidad y existen en el mercado una amplia gama de texturas, sabores, presentaciones, etc. tienen la ventaja de su facilidad de trabajo ya que su punto de fusión es más alto que la mantequilla.

Materiala: Gozogintza

Txerri-koipea kalitate txarragokoa da; lanerako margarinen antzekoa da, industriak haien oso antzekoa den testurako produktuak landu baititu. La manteca de cerdo de peor calidad, para el trabajo es similar a las margarinas ya que la industria ha desarrollado productos con texturas muy similares a estas.

Materiala: Gozogintza