lechuga Bilatu lechuga testuinguru gehiagotan
- eu uraza
uraza > lechuga (8 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Itsas uraza | Lechuga marina |
Materiala: Ostalaritza |
|
ADIBIDEA: URAZA-, TOMATE- ETA OLIBA-ENTSALADA EGITEA, PRESTATUTAKO JANARIAK ESKAINTZEN DITUEN ESTABLEZIMENDU BATEAN | EJEMPLO: ELABORACIÓN DE ENSALADA DE LECHUGA CRUDA, TOMATE Y ACEITUNAS EN UN ESTABLECIMIENTO DE COMIDAS PREPARADAS |
Materiala: Ostalaritza |
|
Etapa: urazaren aurretiazko elaborazioa (garbitzea eta desinfektatzea) | Etapa: la preelaboración de la lechuga (lavar y desinfectar) |
Materiala: Ostalaritza |
|
Arriskua eta kausa: mikroorganismo patogenoek bizirik irautea, uraza ez delako desinfektatu edo ez delako behar bezala desinfektatu. | Peligro y causa: persistencia de microorganismos patógenos por falta de desinfección de la lechuga o por haber sido mal desinfectada. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Prebentzio-neurria: uraza higienizatzeko jarraibideak | Medida preventiva: instrucciones de higienización de la lechuga |
Materiala: Ostalaritza |
|
Muga kritikoa: uraza higienizatzeko jarraibideak betetzea. | Límite crítico: cumplimiento de las instrucciones de higienización de la lechuga |
Materiala: Ostalaritza |
|
Zaintza: lan-eremuan bertan begiratzea ea urazaren higienizazioa beti egiten den ezarritako moduan. | Vigilancia: comprobar visualmente en el lugar de trabajo que las operaciones de higienización de la lechuga se hacen de acuerdo con lo establecido cada vez que se realizan. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Neurri zuzentzaileak: urazaren higienizazioa berriro egitea. | Medidas correctoras: repetir la higienización de la lechuga |
Materiala: Ostalaritza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |