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Gantza.- Hostorearen beste oinarrizko osagaia da, eta haren kalitatearen araberakoa da, neurri handi batean, azken produktuarena. La materia grasa.- Es otro ingrediente básico del hojaldre y de su calidad depende en gran parte la del producto final.

Materiala: Gozogintza

Hostorearen elaborazioan behar diren oinarrizko osagaiak lehengaien kapituluan daude sartuta, eta hemen hostorearen elaborazioaren berariazko alderdiak soilik aztertuko ditugu. Los ingredientes básicos que intervienen en la elaboración del hojaldre están dentro de del capitulo de materias primas y aquí­ solo estudiaremos los aspectos especí­ficos que afecten a la elaboración del hojaldre.

Materiala: Gozogintza

Badira dosifikatzeko eta nahasteko beste sistema moderno batzuk, non lehenik oinarrizko nahaste bat egiten baita, oinarrizko osagaiekin (esnea, gurina, azukrea, glukosa, egonkortzaileak), eta geroago, ontze-makinetan, gainerako produktuak gehitzen baitzaizkie (aromak, frutak, zukuak, etab.). Existen otros modernos sistemas de dosificación y mezcla donde en primer lugar se hace una mezcla base formada por los ingredientes básicos (leche, mantequilla, azúcar, glucosa, estabilizadores), a la que mas tarde en los maduradores se añade el resto de los productos (aromas, frutas, zumos, etc).

Materiala: Gozogintza

Tea, kafea, izozkiak eta abarrekin erabiltzen direnak dira, baina halaber moldeak forratzeko, tarta-oinarriak egiteko, etab. erabiltzen dira; mahuka-oreak ez bezala, sendotasun handiagoko orez elaboratzen dira, oinarrizko osagaiak berberak direnez (irin arola, azukrea, arrautzak eta gurina); gozoa edo gazia izan daiteke. Son aquellas pastas que se usan para acompañar al té, café, helados, etc., pero que también se emplean para fonsear moldes, elaborar bases de tartas etc., y que a diferencia de las de manga se elaboran con una masa de mayor consistencia ya que los ingredientes básicos son los mismos, harina de poca fuerza (floja), azúcar, huevos y mantequ

Materiala: Gozogintza

Te, kafe, izozki eta abarrekin hartzeko erabiltzen diren pastak, baina halaber moldeak forratu, tarta-oinarriak egin eta abarrerako eta, mahukakoak ez bezala, ore sendoagoaz elaboratzen direnak. Izan ere, oinarrizko osagaiak berberak dira (irin arola, azukrea, arrautzak eta gurina) baina gozoak edo gaziak izan daitezke. Aquellas pastas que se usan para acompañar al té, café, helados, etc., pero que también se emplean para fonsear moldes, elaborar bases de tartas etc., y que a diferencia de las de manga se elaboran con una masa de mayor consistencia ya que los ingredientes básicos son los mismos, harina de poca fuerza (floja), azúcar, huevos y mantequilla,pero que puede

Materiala: Gozogintza