heladería artesanal Bilatu heladería artesanal testuinguru gehiagotan

1
artisautzako izozkitegi > heladería artesanal (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Artisautzako izozkitegiak eta mota ertainekoak. Heladerías artesanales y tipo medio.

Materiala: Gozogintza

Artisautzako izozkitegiek izozkigileak prozesuko etapetan (normalean ez dira jarraituak izaten) modu zuzenagoan esku hartzea eskatzen dute. Las heladerías artesanales requieren la intervención más directa del heladero en las diversas etapas de elaboración que son en general discontinuas.

Materiala: Gozogintza

Artisautzako izozkitegietan, nahastea motordun astingailua duen deposituan astinduz besterik ez da homogeneizatzen, baina jadanik egiten dira 25-250/h-ko edukiera txikiko homogeneizagailuak. En heladerías artesanales la homogenización de la mezcla se suele hacer por simple agitación en un tanque provisto de un agitador con motor aunque ya se fabrican homogeneizadores de pequeñas capacidades para 25 a 250 l/hora.

Materiala: Gozogintza