grumo Bilatu grumo testuinguru gehiagotan

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pikor > grumo (5 testuinguru)
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Komeni da gantza mahaian bertan lantzea, bueltak emateko altxatu baino lehen; horrela, eduki litzakeen pikorrak desegingo ditugu. Bere horretan uzten baditugu bueltak, ematean hausturak eta deformazioak sortuko dituzte. Conviene trabajar la grasa sobre la mesa antes de incorporarla para darla las vueltas, así­ evitaremos o desharemos los posibles grumos que pueda tener y que de conservarlos nos pueden producir roturas y deformaciones en el volteado.

Materiala: Gozogintza

Maria bainuko urak ezin du estalkia zipriztindu, horrek pikorrak sortuko bailituzke. El agua del baño María no puede salpicar la cobertura, ya que está formaría grumos.

Materiala: Gozogintza

Era berean, mikrouhin-labean urtzean, ez dugu denbora luzez utzi behar, erre egingo bailitzake eta pikorrak sortuko bailirateke. Al igual que al fundirla en el microondas no debemos dejarla mucho tiempo, puesto que se quemaría y formaría grumos.

Materiala: Gozogintza

3) Gurina edo margarina (croissant-erako) urez zertxobait hezetutako marmolezko mahaian ezarriko da, eta izan litzakeen pikorrak kentzeko landuko dugu; berriro bloke-itxura emango diogu eta hozkailuan utziko dugu sendotasuna har dezan. 3º) La mantequilla o la margarina (para croissant) se colocará sobre la mesa de mármol ligeramente humedecida con agua y se trabajará para quitarla los posibles grumos, dándole otra vez forma de bloque y dejándola en la cámara frigorí­fica para que adquiera consistencia.

Materiala: Gozogintza

2) Sartu irin guztia batera eta landu ore homogeneoa eta jariakorra, pikorrik gabea, lortu arte. 2º) Incorporar la harina de golpe y trabajar hasta conseguir una pasta homogénea y fluida, sin grumos.

Materiala: Gozogintza