germen patógeno Bilatu germen patógeno testuinguru gehiagotan

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germen patogeno > germen patógeno (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
ur gardenak, usaingabeak, koloregabeak eta zaporegabeak, 15 ºC baino gutxiagokoak, ez dute germen patogenorik eta elikadurarako erabil daitezke. se denominan aguas potables aquellas que son transparentes, inodoras, incoloras e insí­pidas, con temperatura inferior a 15 ºC, carentes de gérmenes patógenos y que pueden ser utilizadas con fines alimenticios.

Materiala: Estetikan erabiltzen diren teknika hidrotermalak

kolonizazioa eragoztea edo germen patogenoak suntsitzea (bereziki agente kimikoen bidez) helburu duten metodo edo prozeduren multzoa. conjunto de procedimientos y prácticas destinado a impedir la colonización o destruir los gérmenes patógenos, en especial por medio de agentes quí­micos.

Materiala: Elektroestetika

Estetizistak azalean egiten du bere lana, manipulazio ez-inbaditzaileekin, baina, hala eta guztiz ere, ezinbestekoa da larruazalaren gainazala kolonizatzen duten germen patogeno ohikoenei esaterako, estreptokokoei eta estafilokokoei aurre egiteko asepsia-arauei jarraitzea. La labor de la esteticista se realiza a nivel superficial con manipulaciones no invasivas, pero en cualquier caso se hace imprescindible mantener unas normas de asepsia encaminadas fundamentalmente a eliminar aquellos gérmenes patógenos que más habitualmente colonizan la superficie cutánea principalmente estreptococos, estafilococos etc.

Materiala: Elektroestetika

germen patogeno > germen patógeno (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Gai arrotz, germen patogeno eta toxinetatik libre egon behar dute. Estar exentos de materias extrañas, gérmenes patógenos y sus toxinas.

Materiala: Gozogintza

Germen patogenoen edo toxinen presentzia, edota kontsumitzaileari kalte egin diezaoketen mikrobio-kutsadurak (enterobakterioazeoak, batez ere Salmonella, Shigella eta Escherichia coli; Staphylococcus aureus; lizunak eta legamiak, etab.). Presencia de gérmenes patógenos, sus toxinas, o contaminaciones microbianas que puedan provocar alteraciones al consumidor (enterobacteriáceas, especialmente salmonellas, shigellas y Escherichia Coli; Stafilococcus aureus; mohos y levaduras, etc.).

Materiala: Gozogintza

Germen patogenoen kutsadura: Contaminación por gérmenes patógenos:

Materiala: Gozogintza

Diseinuak elaborazioen tenperatura-baldintza egokiak bermatu behar ditu, prestatzen diren unetik kontsumitzen diren unera arte germen patogenoak ugaldu ez daitezen. El diseño ha de garantizar las condiciones de temperatura idóneas de las elaboraciones hasta el momento de su consumo para que eviten la proliferación de gérmenes patógenos.

Materiala: Ostalaritza

Higiene- eta garbitasun-baldintza ezin hobeak, germen patogenoak ugal ez daitezen. Condiciones de higiene y limpieza impecables para impedir la proliferación de gérmenes patógenos.

Materiala: Ostalaritza