fruta Bilatu fruta testuinguru gehiagotan
- eu fruta
fruta > fruta (18 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Ehizarako zaletasunak hainbat plater ekarri ditu: orein erregosia, eperra Alcántara erara (ahate-gibelarekin, ardoarekin eta frutekin). | La afición a la caza nutre de productos elaboraciones como el estofado de venado yla perdiz alcántara (con hígados de pato, vino y frutas). |
Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak |
|
Zatitu fruta bitan, labana txikia sardexkaren hortzen artetik pasatuz. | Cortar la fruta en dos pasando la puntilla entre los dientes del tenedor. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Zuritu frutaa eta utzi "haragi bizitan". | Pelar la fruta dejándola en "carne viva". |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Zuritu fruta barren-barrenetik. | Pelar la fruta "a vivo". |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Hala ere, ez dira ugaltzen eremu azidoetan, 4,5etik beherako pH-a duten eremuetan. Hortaz, tomate-zukuak eta frutak babestuta daude. | Sin embargo no proliferan en medios ácidos con PH inferior a 4,5, por los que los zumos de tomate y frutas están protegidos. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Hasiera batean, lehenengo puntua kontrolatuko litzateke legedia zehatz-mehatz betez gero, eta zenbait produktu (esate baterako, frutak eta barazkiak) aurretik garbituz gero. | El primer punto en principio se controlaría con un escrupuloso cumplimiento de la legislación y en algunos casos con una limpieza previa de ciertos productos como frutas y verduras. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Jarri fruta zerbitzatzeko platerean, eta aurkeztu nahi den bezala. | Colocar la fruta en el plato de servicio y presentarla al gusto. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Frutaren aurkezpena | Presentación de la fruta |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Fruta zati bat ebakitzea | Cortar un trozo de fruta |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Ebaki gutxi gorabehera zentimetro bateko fruta zati, pedunkuluaren kontrako aldetik. | Cortar un trozo de fruta de aproximadamente 1 cm. por el lado opuesto al pedúnculo. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |