fondant Bilatu fondant testuinguru gehiagotan

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Fondant-erako bi koilaratxo limoi-zuku gehituko dira edo 100-150 gr glukosa. Para el fondant se añadirá dos cucharaditas de zumo de limón ó 100 a 150 gr. de glucosa.

Materiala: Gozogintza

Fondant, merenge lodiak. Fondant, merengues consistentes.

Materiala: Gozogintza

Fondant komertziala edo fondant orea modu jarraituan prestatzen da eltze handietan eta ondoren irabiagailuaz lan egiten da. El fondant comercial o pasta de fondant se prepara en continuo industrial en marmitas de grandes dimensiones y después se trabaja en batidora.

Materiala: Gozogintza

Kasu batzuetan, lanaren eskakizunak, puntu gogorrak, kontserbazio-denbora, etab. direla-eta xarabeari, prestaketaren hasieran, kristaltzearen kontrako edo zigor bat gehitu behar diogu; hori gertatzen da fondant, likor-xarabe, apaingarrietako karamelo, hainbat merenge, etab.en kasuan. En algunos casos, cuando por exigencias de la labor, puntos fuertes, tiempo de conservación, etc. se hace necesario añadir al jarabe, al principio de la preparación, un anticristalizante o castigo, como ocurre en el caso del fondant, jarabes de licores, caramelo para decoraciones, algunos merengues, etc.

Materiala: Gozogintza