escalope Bilatu escalope testuinguru gehiagotan

1
eskalope > escalope (16 testuinguru)
eu testuak es testuak
xerrak edo eskalopeak filetes, bistecs o escalopes

Materiala: Ostalaritza

Txahal-eskalopea Escalope de ternera

Materiala: Ostalaritza

Txukundu maskala eta atera eskalopeak 200 g-koa bakoitza. Hermosear la babilla y extraer escalopes de 200 g/ud.

Materiala: Ostalaritza

Plater zapal bero batean, jarri maskal-eskalopea eskuinean, eta ezarri gainaldean Maitre d'Hotel gurinaren bi xerra. En plato trinchero caliente, colocar el escalope de babilla a la derecha, coronando con dos rodajas de mantequilla Maitre d'Hotel

Materiala: Ostalaritza

Maitre d'Hotel TXAHAL-ESKALOPEAK ESCALOPES DE TERNERA Maitre d'Hotel

Materiala: Ostalaritza

Maskal-eskalopeak Escalopes de babilla

Materiala: Ostalaritza

Maitre d'Hotel TXAHAL-ESKALOPEAK ESCALOPES DE TERNERA Maitre d'Hotel

Materiala: Ostalaritza

Plateraren izena. Maitre d'Hotel maskal-eskalopeak, marmitakoa, legatza euskal erara, etab. Nombre del plato: Escalopes de babilla Maitre d'Hotel, Marmitako, Merluza a la vasca, etc.

Materiala: Ostalaritza

ESKALOPE VIENARRA (4 pax.) ESCALOPE VIENESA (4 pax.)

Materiala: Ostalaritza

Txahal-eskalopeak, 175 g-koa bakoitza Escalopes de ternera 175 g c/u

Materiala: Ostalaritza